Nejste přihlášen/a.
Preventivně se chystám na dobu, kdy pro mne bude těžší dostat se ko knihovny, takže si chci pořídit elektronickou čtečku knih. Hledala jsem tu v archivu a našla jsem pouze doporučení na PocketBook, ale už je to před delší dobou. Je lepší podsvícený displej? Cena by měla být tak kolem 3 tis. Má se k ní ještě něco přikoupit? Díky
Dobrý den, obecně - podsvícený displej svítí a lze číst i za šera. Ovšem, může unavovat více oči. Nepodsvícený displej se chová jako papír (za šera si musíte rozsvítit). Já jsem k čtečce Kindle dokupoval pouze pouzdro. Zdravím!
P.S. Rozmyslete si, zda Vám stačí čtečka nebo to má umět přehrávat i film nebo hudbu.
Čtečky s e-inkovým displejem nemají podsvícený displej ale nasvícený displej a to rozhodně oči neunavuje, je to do šera výborné a jestli mohu doporučit tak něco od PocketBooku je mnohem víc uživatelsky přívětivější a podporuje všechny knižní a textové formáty bez nutnosti konverze, jako je nutné u Kindle
Docela by se mi líbila tato, nebo stejná v černé barvě + pouzdro. Je to dobrá volba? Nemusím za každou cenu ušetřit, ale u rozbalené předpokládám 100% jistotu bezchybnosti. Alza se mi zatím jeví jako spolehlivý prodejce.
Díky. Patronka
Je to vynikající volba, jen pozor na rozdíl mezi "rozbalené" a "použité". Použité může mít malé známky opotřebení.
Patronko, měla jsem asi 3 roky Kindle a pak jsem dostala na "kulatiny" čtečku Pocket Book s podsvícením a jsem s ní maximálně spokojená. Cestuje všude se mnou a při čekání u doktorů otevřu, když je málo světla, podsvítím. A také ji často využívám, když vedle mne spí nějaký ten vnouček, můžu si s podvícením před spaním ještě chvíli číst. Jinak čtu večer bez podsvícení při lampičce . Už bych jinou nechtěla ! Tak ať dobře vyberete, přeji pěkný večer.
Copak jsou to za novinky, že Amazon neposílá do ČR?
Já si z Amazonu objednal už 2x Kindle a vždy přímo na svou adresu. Dodání bez problému do 2 - 3 dnů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.