Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci zde poprosit, zda-li by mi mohl někdo poradit. Mám starší notebook asus X51R, OC Vista Basic a nejde mi přopojit se k wifi. Notebook bezdrátové sítě vyhledá, zažádá o heslo, ale nepřipojí se. Jsem úplný amatér, nevím, zda je potřeba nainstalovat ovladače, či co. Děkuji předem za odpověď
Dobrý den, pokud NTB "wifiny" vyhledá a požádá o heslo, tak tam také musíte správné heslo (a správně) zapsat - potom už by neměl být problém. Zdravím!
P.S. Znáte hesla a zapisujete je správně? Vyskočí nějaká chybová hláška?
doplněno 21.03.16 21:30:amat - zkuste dočasně vypnout firewall a antivir, jestli to neblokují.
Ovladače nejsou třeba, již je máte nainstalovány - bez nich by váš systém vůbec neuměl pracovat s bezdrátovým přijímačem.
Zadal jste to heslo správně?
Občas mi to také notebook dělal - bylo třeba nastavit IP adresy natvrdo.
Windows XP zase dělal podobnou ptákovinu, protože neuměl pracovat se zabezpečením routeru. Bylo třeba změnit typ zabezpečení z AES na TKIP.
Dobrý den, heslo zadávám samozřejmě správně. Na mobilu s připojením nemám problem. Také jsem zkoušel připojit k wifi bez hesla. Píše, že je připojeno, ale internet prostě nejde. Ani v jednom prohližeči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.