Nejste přihlášen/a.
Zdravím, všechny. Tak jsem něco provedla a nevím co. Mám tu "desítku" a byla jsem spokojená s tím, jak se při otevření počítače objevily takové ty desky na ploše. Mohla jsem myší kliknout a rozbalilo se okamžitě to, na co sem klikla. Nedávno jsem prováděla čištění počítače a také mi tady jeden kluk odinstaloval prohlížeč s tou liškou, protože teď používám Chrom. A já jsem si najednou všimla, že už se mi ty desky vůbec nezobrazují a nevím, co to způsobilo. Jestli to čištění, nebo odstranění toho "fierfoxu", nevím jak se to píše. Nevíte jak získat zpět ty desky, co jsou u "desítky"? Tedy jestli to nebude moc složité. Děkuji.
Dobrý den, tak, říká se tomu dlaždice a myslím, že je jen něco vypnuté nebo jinak nastaveno. Bohužel, OS WIN-10 nemám, tak snad se podívat viz návod. Zdravím!
P.S. Asi bych hledal v PC něco jako Zobrazit dlaždice na Ploše (a naopak).
doplněno 21.03.16 11:04:suzymon - bylo tam asi jen jinak nastaveno, že? Tedy, možnost zobrazení dlaždic nebo ikon na Ploše. Jo, šikovná jste - jiný by to třeba vzdal.
Díky, udělala jsem to, našla, ale jsem na to nešikovná...Ale odpověď to byla dobrá.
Ono to existovalo i v té osmičce, ty živé dlaždice. Já to ale neměla nastavené. V té desítce se to objevilo automaticky, ale měla jsem prohlížeč s tou liškou, ten mi byl odinstalován, že prý když ten chrom, tak ho nepotřebuji a od té doby si myslím, že to zmizelo. Já to určitě sama neudělala, jednak mi to vyhovovalo a pak, všude píší u té desítky, že odinstalovat je není žádná sranda. Takže to bych já nezvládla. Ale také to mohl vymazat ten cleaner. Tak zase budu muset čekat na někoho šikovného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.