Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Synchronizace složek

Od: bruno2® odpovědí: 4 změna:

Poraďte mi prosím, coby běžnému uživateli, jak co nejjednodušeji synchronizovat složky na flešce a v PC? Soubory nejsou velké, ke změnám dochází 1x měsíčně, jde mi o to, aby složky na flešce i v PC byly stále identické. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x
Já mám oblíbený treecomp

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, stačí Total Commander - v jednom okně si otevřu složku v PC a ve druhém okně složku na flashce. Soubory z PC vyberu (vybrat vše) a volím Kopírovat. Vyskočí dotaz, zda chci stejné soubory přepsat a to potvrdím. Ta změna je hned vidět (změní se velikost a datum souborů na flashce, resp. tyto údaje jsou stejné jako u souborů v PC). Zdravím!

doplněno 20.03.16 16:53:

paw - no, vidíte. Používám TC dlouho, ale jen základní funkce. Takže, vše neznám, když to třeba nepotřebuji nebo to chci udělat ručně.

paw*
No vidite to. A TC ma i fuknci synchronizace. Tazatel mozna operuje s tim, ze neni jasne na kterem ulozisti (Pc, flash) jsou posledni verze souboru.

hodnocení

0x

Používám FreeFileSync.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]