Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naběhne PC bez grafiky?

Od: vojtahavel* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, včera jsem tu dával dotaz na chladič ke grafice ATI Radeon 9600, ale už jsem jeden našel (jaký napíšu do původního dotazu).

No a teď řeším tu výměnu chlazení. Vím, že nemá cenu měnit jedno, když hučí druhé a naopak (a hučí oba větráky). Ale teď jde o to, že kdybych vyměnil větráky na procesoru a grafice a větrák na zdroji hučel, tak je výsledek téměř nulový. Tak mě napadlo, že bych mohl vyndat grafiku, větrák na procesoru na chvíli zastavit a zjistit jak moc hlučí zdroj.

No a jde tedy o to, jestli vůbec naběhne PC bez grafiky? Díky za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zcela jistě nenaběhne. Ale můžeš na chvíli zastavit větrák na grafice. Zdroj se dá spustit i nezávisle na PC.

vojtahavel*
hodnocení

Vidíš Spidere, to mě vůbec nenapadlo. Takže bych mohl zkusit vyndat zdroj a píchnout ho normálně do zásuvky a rozeběhne se to, že ano?

vojtahavel*
hodnocení

A, teď mi dochází že je to blbost, nebo ne? No, proto se radši ptám :-D

Ne, není to blbost. Stačí na tom 20-ti pinovém konektoru spojit dva vodiče a zdroj se ti rozběhne. Vodiče mají barvu zelenou a černou.

vojtahavel*
hodnocení

Díky moc za odpovědi, nakonec se mi povedlo na chviličku zastavit tu grafiku, díky!

Já bych ji zastavil vytáhnutím konektoru větráčku, to samé u CPU ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]