Nejste přihlášen/a.
Zdravím, včera jsem tu dával dotaz na chladič ke grafice ATI Radeon 9600, ale už jsem jeden našel (jaký napíšu do původního dotazu).
No a teď řeším tu výměnu chlazení. Vím, že nemá cenu měnit jedno, když hučí druhé a naopak (a hučí oba větráky). Ale teď jde o to, že kdybych vyměnil větráky na procesoru a grafice a větrák na zdroji hučel, tak je výsledek téměř nulový. Tak mě napadlo, že bych mohl vyndat grafiku, větrák na procesoru na chvíli zastavit a zjistit jak moc hlučí zdroj.
No a jde tedy o to, jestli vůbec naběhne PC bez grafiky? Díky za odpověď
Zcela jistě nenaběhne. Ale můžeš na chvíli zastavit větrák na grafice. Zdroj se dá spustit i nezávisle na PC.
Vidíš Spidere, to mě vůbec nenapadlo. Takže bych mohl zkusit vyndat zdroj a píchnout ho normálně do zásuvky a rozeběhne se to, že ano?
Ne, není to blbost. Stačí na tom 20-ti pinovém konektoru spojit dva vodiče a zdroj se ti rozběhne. Vodiče mají barvu zelenou a černou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.