Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem si něco stáhnout, ale místo toho se mi nainstalovat nějakej čínskej sr*č... A nejde to odstranit Mám to i v prohlížečí (google) jako výchozí vyhledáváč a nejde to změnit. Když to chcu odstranit napíše mi to jako něco, že nemám administrátorské práva, ale přitom jsem na počítačí správce. Neví někdo co s tím?
Dobrý den, zkuste toto smazat v nouzovém režimu nebo použijte Obnovení systému ke staršímu bodu obnovy. Při pokusu o smazání by ta "čína" neměla běžet na pozadí (ukončíte ji ve Správci spuštěných procesů - snad). Zdravím!
doplněno 20.03.16 07:40:Do nouzového režimu OS se dostanete po restartu PC. Budete ihned mačkat klávesu F8 a v tabulce vyberete tuto možnost. Pokud se to povede, tak nespouštějte prohlížeč a hned zkuste odinstalaci. Možno tam udělat i to Obnovení systému. No, a případně zkusit radu viz níže.
doplněno 20.03.16 08:07:Tak, mně už 13 let bylo a to dosti dávno, tak já nepoužívám ani Skype a ani FCB .
Do BIOSu Vás neposílám a vůbec o BIOS nejde. Restart PC umíte. Až uvidíte uvítací logo, tak budete opakovaně mačkat F8 až naběhne černá obrazovka, kde budou různé možnosti spuštění OS. Vyberete si možnost Spustit OS v nouzovém režimu, potvrdíte a počkáte až naběhnou Windows. Jsou stejné, ale bez některých funkcí. Tam budete postupovat při té odinstalaci "číny" tak, jak už to umíte. Pokud se to podaří, tak zvolíte opět restart PC a jen počkáte, až zase naběhnou normální Windows.
doplněno 20.03.16 08:33:Nemáte zač. Rozumím tomu tak, že se podařilo tu "čínu" odinstalovat.
Jak v nouzovém reřimu? :D A ve správce uloh to nejde zavřít... Dám End Task ( Ukončit ulohu ) a nic se neděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.