Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft pomůžete

Od: andrejka44 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám prosím velkou prosbu můj syn má zaplacený minecraft ale předělal se mu počítač a hra mu už nejde spustit když se zkouší znovu zaregistrovat a dá kód který dostal píše mu to že kód už byl použit (to je jasný když už ho používal) on si ale nepamatuje přesně jak se registroval poprvé a nemůže se nikam dostat prosím poradíte někdo co se dá dělat? Moc Vám všem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

2x

Není třeba se znovu registrovat, účet není spárován s počítačem ale s účtem na serveru, tudíž se stačí přihlásit stejně jako se přihlašoval předtím k danému účtu (zadat použitou emailovou adresu či nick (jméno) při registraci a heslo) (pokud by se zapomělo heslo, dá se obnovit)

obnovení hesla: minecraft.net/...

zjištění nicku podle emailu: minecraft.net/...

andrejka44
hodnocení

Děkuji moc ale on si právě nepamatuje jak se přihlašoval a i když jsem mu říkala ať si to někam napíše neudělal to :( proto se chtěl registrovat znova co ale už nejde to je jasné :(

andrejka44
hodnocení

jééé děkuji zkusím přes to zjištění nicku

fiser22*

není za co :) stačí si zjistit nick přes email, dál případně obnovit heslo, a přihlásit se :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]