Nejste přihlášen/a.
Zálohovala jsem telefon samsung gal.core prime přes samsung kies. Po továrním nastavení chci nyní soubory ze složky v pc obnovit, ale nabízí se pouze kontakty, foto, video apod. U aplikací a konfigurace je psáno tyto položky lze obnovit pouze do stejného zařízení. Samozřejmě mám totéž zařízení, kde je tedy problém? Aplikace nechci stahovat znovu, potřebuji původní aplikace s mými daty. Např. navigaci s mými poi body a trasami, cycledroid s ujetými km a trasami apod. Nerada bych o tato data přišla. Děkuji za pomoc.
Problém vyřešil restart telefonu. Aplikace se natáhly, avšak data jen u některých. Například v navigaci zůstaly trasy i poi body, v rádiu uložené stanice, v mapách oblíbená místa, v TV programu uložené filmy. Avšak v cycledroidu, na kterém mi nejvíce záleželo, ani čárka. Škoda. Jinak děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.