Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova zálohy přes my phone explorer

Od: dagmenka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, prosím o pomoc s obnovou zálohy. Aplikaci my phone explorer již nějaký čas používám. Naprosto vyhovuje a splňuje, co potřebuji. Nyní mám však problém. Právě jsem si přinesla telefon ze záruční opravy a snažím se o jeho obnovu do původního stavu. Před opravou jsem udělala všechny zálohy, včetně záloh aplikací. Kontakty, sms, události atd. se v pořádku obnovily, avšak aplikace obnovit nelze. Když v extra kliknu na obnova ze zálohy, tak složka s aplikacemi v pc se zobrazí prázdná a aplikace tedy nejde obnovit. V čem je problém? Mohu zálohované aplikace obnovit i jinak? Vím, že bych je mohla instalovat znovu, ale mám tam například cyklodroid s najetými trasami a kilometry na kole a o tyto záznamy jsem nechtěla přijít. Děkuji za pomoc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to stejné, jako když zformátujete hard disk a znova instalujete systém třeba na PC, uděláte zálohy dat, ale programy musíte instalovat znova...pokud máte nějaké placené programy, nemusí být problém, jste už vedena jako klient

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]