Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytisknutí e-mailu

Od: gamapolis® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den.Mám problém s vytištěním e-mailu.V práci máme e-mailového klienta a tam to umím.Doma mám webové rozhraní a zatím jsem e-mail nikdy nepotřeboval vytisknout.Když sroluji až na konec e-mailu,tak je tam nalevo tlačítko "vytisknout zprávu".Když na to kliknu,tak se otevře nové okno-seznam-minibrowser a po chvíli se objeví na stavovém řádku "hotovo".Jenže se neobjeví žádný náhled.V tom novém okně je napravo dole ikonka tiskárny a když na ní kliknu,tak se sice otevře další okno,už s náhledem,ale náhled je prázdný.Nevíte co s tím?Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Podle mne je lepší dát před ikonkou "tisk" přednost nabídce prohlížeče.

Soubor ► Náhled tisku (v náhledu upravit okraje, záhlaví a zápatí ► "vyhodit"

vše, co vytisknout nechcete) a Soubor ► Tisk

hodnocení

Ano,já to tak normálně dělám,ale v emailu na seznamu se mi vůbec neobjeví ta lišta, kde je soubor.

Vytisknutí e-mailu
hm*

Lišta, lišta, ... nefunguje CTRL+P?

hodnocení

Tak tohle funguje.To je z toho,že neznám zkratky.Teda pár ano,ale tuhle ne.Díky.

iz*

Seznam MiniBrowser neznám.

Nenabízí v nastavení možnost zobrazení hlavní nabídky?

"Soubor" je částí hlavní nabídky (Datei = Soubor)...

Vytisknutí e-mailu #2
hodnocení

Ten soubor já normálně mám při běžném prohlížení webu,jenže při otevření mailu se to ztratí.Když pak na konci mailu kliknu na tlačítko vytisknout zprávu,tak se otevře ten mini browser a v něm nejde nic nastavit.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odpovím Vám jinak, než asi očekáváte. Pokud máte možnost tisku v práci, tak tiskněte tam. Případně si text mailu zkopírujte, vytvořte v PC nový soubor TXT a text do něho vložte (možná bude nutná editace). Soubor TXT ve svém PC už asi vytisknete bez problémů. Zdravím!

doplněno 18.03.16 17:00:

Já vím, že můj návrh neřeší problém, ale pokud třeba na tisk spěcháte a nejde ani o grafickou úpravu textu (formátování), tak by to bylo rychlé řešení. Takže, jinak Vám neporadím - nikdy jsem mail netiskl a navíc mám Thunderbird.

doplněno 18.03.16 17:28:

Ano, už to zde vidím. No, pokud ta kl. zkratka funguje, tak si ji někam zapište a máte hotovo. Jiné řešení asi už není třeba. Uvidíte, hlavně, že se to povedlo.

hodnocení

To je Bene také řešení,ale mě štve,že by nešel doma vytisknout mail.Mohu samozřejmě zprovoznit windows mail,což je klient a tam to jde.Ale možnost vytisknout zprávu tam je,jenom to nějak nefunguje.Je pravda,že mail potřebuji vytisknout zcela vyjímečně.Tedy ten soukromý.V práci tiskneme z mailu přílohy běžně.Kdyby jak píše Ivzez, tam byla nabídka soubor,tak je to jasné,ale já ji tam z nějakých důvodů nemám.Tedy mám,ale ne v mailu.Jakmile otevřu mail,tak je to tak,jak je na obrázku.Přikládám ještě jeden,aby bylo vidět dole nalevo "vytisknout zprávu".

doplněno 18.03.16 17:16:

Já jsem to už Bene vytiskl,jak poradil hm.Ale stejně musím přijít na to,jak to vytisknout bez zkratky.Musí to nějak jít.Díky za radu i čas.

Vytisknutí e-mailu #3

hodnocení

Děkuji všem za rady i čas.Použil jsem zkratku jak radí hm.

lidus*

Jelikož jsem počítačově negramotná dělám to tak, že si to zkopíruji do wordu a tisknu.

hodnocení

Ano i tak to lze.Mě jen nejde do hlavy,proč se mi v mailu neobjevuje navídka soubor.Jinak můžete zkusit radu od hm,tj. klávesová zkratka Ctrl+P.

hodnocení

0x

Já si označím text e-mailu běžným přetažením a označením celého textu kurzorem (mimo adresy a předmětu) a vložím do paměti- zkopíruji, pomocí Ctrl+C. Pak si otevřu, u mne, soubor "LibreOffice 5.0.4.2"(zdarma dostupný na "sosej.cz" a velmi dobrý) , možno určitě i "MS Office", pokud s ním disponujete. Otevřu si "nový" textový dokument, do něj text e-mailu vložím, pomocí Ctrl+V a ten si případně doplním poznámkami (i případně tou adresou a předmětem). Pojmenuji a uložím, dle potřeby a pak jej bez problému v této aplikaci vytisknu. Pochopitelně náhled, možnosti úpravy tisku a.t.d.

Já mám v rubrice "Stažené soubory" složku" Kopie e-mailů" a do ní tyto e-maily ukládám. Kdykoliv mohu potom opět zkopírováním, stejným způsobem, do dalšího e-mailu text zase vložit, pokud to potřebuji. Možná vám to vyhovovat nebude, ale já to mám takhle uděláno a je to OK.

hodnocení

Dobrý den.Ano,podobně to dělá lidus,akorát ve wordu.Ono těch zpúsobú je víc,ale mě by zajímalo proč to nejde přímo z e-mailu.Nebo pokud ano,tak nevím jak.Ale děkuji za reakci a radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]