Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvě krátká pípnutí

Od: valda* odpovědí: 9 změna:

Dvě krátká pípnutí se opakují skoro přesně každých 5 minut a to i v případě,že je notebook vypnut !
V čem může být problém? Děkuji Valda

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Pípá i když ho připojíte k adaptéru?

valda*
hodnocení

Notebook pípá stále - s baterií
- zapojen pouze na síť
- bez baterie a bez zapojení do sítě
To dvojité pípnutí je jako když mobilní telefon nokia upozorňuje na potřebu dobití. Valda

Dobrý den, co je to za notebook? Značka, model..? Není to nějaký starší notebook s digitálními hodinami poblíž klávesnice? Například někjteré staré modely od Fujitsu měly malý displej s hodinami a ty měly vlastní baterii, aby udržely čas i bez akumulátoru.

valda*
hodnocení

Zdravím, notebook HP 15-r005nc je zakoupen na podzim 2014 a měl by být
ještě v záruce. V poradně HP zatím nevědí co je za problém. Valda

Také nevím, nicméně mne napadá možné řešení, alepokud je notebook ještě v záruce, tak skusit reklamovat. Je možné, že se indikuje nějakou chybu, co se stane, když vyjmete i akumullátor a po chvíli ho vrátíte zpět? Pokud by zase začal pípat, tak skuste vyresetovat bios..

hodnocení

0x

Co navod k zakladni desce?

valda*
hodnocení

Jsem obyčejný spotřebitel, vím co je zákl. deska, ale při nákupu notebooku
jsem určitě nedostal návod k základní desce. Valda

Zkus SW SIW, ten Ti ukaze jakou mas zakladni desku a pak si muzes najit manual.

hodnocení

0x

Co vyzkouset HP PC Hardware diagnostiku? -> http://goo.gl/RwlpPa

Taky bych se mrknul do prohlizece udalosti (event viewer) co generuje system

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]