Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy při odesílaní e-mailu

Od: betunka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu. Už dva dny po sobě mi nejde odesílat e-mail neustále se mi při odesílání e-mailu začne točit celou dobu kolečko. Poradíte mi kde může být problém? Děkuji předem za doporučení a postup jak to vyřešit. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj, a kde ten e-mail vlastně máš? Na Seznamu, na volny.cz...?

Osobně problém s posíláním e-mailů nemám, takže bude nejspíš asi problém na Tvé straně, nepůjde o celkovou poruchu. Internet Ti jinak funguje v pohodě, je problém jen při e-mailu? Může být totiž problém buď s pomalejším internetem, nebo třeba velkou velikostí e-mailu (trvá déle, než se odešle), nebo s tím, že počítač pracuje na něčem jiném (třeba na automatických aktualizacích).

Pro začátek bych zkusil jiný prohlížeč (případně ten stávající zaktualizovat, je-li možnost), pokud používáš například Firefox, zkus se přihlásit třeba přes Goougle Chrome, Operu, Internet Explorer...

betunka
hodnocení

Dobrý den, e-mail mám na seznamu problém je jen při e-mailu nikdy jsem takové problémy s posíláním e-mailů neměla .Vždy to fungovalo. Díky

iz*
hodnocení

3x

Odesíláte e-mail z webového rozhraní (z okna prohlížeče)

nebo používáte poštovního klienta?

Nesnažíte se s e-mailem odeslat příliš velkou přílohu?

stonek*
hodnocení

0x

Protože ze SLUŽBY email, která neposílá takřka žádná data a je tedy nenáročná a spolehlivá, se stal nenasytný moloch a v čele se svým taťkou má nakročeno na zlého pána. Toť můj názor, jsem proti němu predpojatý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]