Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video HD na flash disku

Od: tatik® odpovědí: 3 změna:

Vážení, jsem jeden z těch co vyrostli ne na počítačích a podobných pomocnících, ale na klasickém kuličkovém počítadle a proto bych se širšího fóra rád zeptal na toto: V jakém formátu bych měl nahrát video na flash disk, které bylo pořízené kamerou v kvalitě HD 1920 x 1080/50i, aby kvalita přehrávání byla co nejlepší. Předem Vám děkuji za Vaší laskavou odpověď. Tatik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Tak v nejlepším formátu je originál z kamery. Jinak x264 s rozumným bitrate.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ten formát nechám na radu jiným, ale pokud budete video z flashky také přehrávat, tak se může (to s vyšší kvalitou) sekat. Tam záleží i na rychlosti přenosu dat - a z pomalé flashky to může být problém. Zdravím!

doplněno 16.03.16 20:11:

libor007 - já jsem nereagoval na Vaši radu, ale je to upozornění obecné.

Tak nejlepší je to vyzkoušet, ale x264 na střední kvalitu snad přečte jakákoliv normální fleška s usb 2.0. Jen není dobré ji narvat na doraz daty.
doplněno 16.03.16 20:23: ben: taktéž obecné doplnění informace pro tazatele, aby se toho nezalekl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]