Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Jak mám změnit domovskou stránku 1? Když dám odstranit ( křížek na liště ), tak se mi objeví stránka 2 - příloha.
V Možnostech mám ale nastavenou stránku seznam.cz - viz příloha 3.
Objevila se mi tato změna ze stránky seznam.cz po snaze o nahrání programu FreeRapid Downloader pro Win 10,
který se mi ale nakonec stejně nepodařilo celý nahrát, tak jsem tento program odinstaloval a najednou koukám a není
domovská stránka seznam.cz
Restartoval jsem, ale nepomáhá nic.
Jsem jen uživatel, tak prosím co bych měl kde ještě udělat.
Předem děkuji za případné rady.
Nainstaloval jste si to pravděpodobně s tím FreeRapidDowloaderem.
Druhé okno je logické. Kliknutím na křížek jen zavřete aktuální okno a jelikož jiné otevřené nemáte, tak se ukáže prázdná stránka. Domovská stránka je sice nastavená na Seznam.cz, ale firefox má zástupce nastaveného na spouštění s tím jakože vyhledávačem a to obejde to nastavení Seznamu.
Obrázkový návod na odstranění máte např. tady. Buď pomocí programu nebo ručně.
@Pepr radí dobře.
Já jen doporučím pro budoucnost sledovat (číst) vše, co Vám instalační programy píší a odškrtávat vše,
co nainstalovat nechcete. Různé doplňky prohlížečů bývá po nechtěné instalaci obtížné odstranit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.