Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Jak mám změnit domovskou stránku 1? Když dám odstranit ( křížek na liště ), tak se mi objeví stránka 2 - příloha.
V Možnostech mám ale nastavenou stránku seznam.cz - viz příloha 3.
Objevila se mi tato změna ze stránky seznam.cz po snaze o nahrání programu FreeRapid Downloader pro Win 10,
který se mi ale nakonec stejně nepodařilo celý nahrát, tak jsem tento program odinstaloval a najednou koukám a není
domovská stránka seznam.cz
Restartoval jsem, ale nepomáhá nic.
Jsem jen uživatel, tak prosím co bych měl kde ještě udělat.
Předem děkuji za případné rady.
3x
Nainstaloval jste si to pravděpodobně s tím FreeRapidDowloaderem.
Druhé okno je logické. Kliknutím na křížek jen zavřete aktuální okno a jelikož jiné otevřené nemáte, tak se ukáže prázdná stránka. Domovská stránka je sice nastavená na Seznam.cz, ale firefox má zástupce nastaveného na spouštění s tím jakože vyhledávačem a to obejde to nastavení Seznamu.
Obrázkový návod na odstranění máte např. tady. Buď pomocí programu nebo ručně.
3x
@Pepr radí dobře.
Já jen doporučím pro budoucnost sledovat (číst) vše, co Vám instalační programy píší a odškrtávat vše,
co nainstalovat nechcete. Různé doplňky prohlížečů bývá po nechtěné instalaci obtížné odstranit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.