Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paysafecard 100 kč

Od: jirkaleaguecz* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den , když na steam chcete přidat paysafe card tak to chce minimálně 5 euro. šlo by udělat to že bych tam zadal 2 karty paysafe carty s hodnotou 100 kč?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kecerad
hodnocení

0x

Já myslím, že by to šlo. Osobně s tím zkušenost nemám, ale už několikrát jsem paysafe card kupovala bráchovi a myslím, že to dával taky na steam a často jsem mu kupovala ,,jen´´ za 100 Kč. Dokonce si je nechával pak doma a když jich měl víc použitých, tak zadával znova ty kódy a z některých mu tam ještě zbylo např. 5 nebo 10 Kč... Ale prý je to výhodnější koupit jednu paysafe card např. za 300 Kč, než 3 x za 100 Kč.

hodnocení

0x
Z formulace otázky vyplývá odpověď.
Pokud to chce minimálně 5 euro,tak hodnota karty musí být taky minimálně 5 euro.
Zkuste si přes internet dobít u operátora 200 korun na předplacenou kartu dvakrát po stovce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]