Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odinstalovat Operu

Od: huntirovak* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, chci odinstalovat prohlížeč Opera ale nejde to, poradí mě někdo co mám dělat? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer, jak nejde to?

Otevřete ovládací panely - programy a funkce - najděte Operu a odinstalovat.

Jestli to nejde nebo tam opera není, zkuste stáhnout CCleaner, ten po instalaci otevřete a zobrazte programy v počítači a tam zkuste najít Operu a odinstalovat.

huntirovak*
hodnocení

Děkuji za pomoc, ale nejde to ani pomocí CCleaner a tak nevím co mám dělat.
ben®

Dobrý den, mělo by to jít, pokud bude Opera zcela vypnutá. Podívejte se do Správce procesů, jestli tam není spuštěná a ukončete ji. Potom teprve další pokus o odinstalaci. Zdravím!

Těžko radit, když nic moc nenapíšeš. Třeba nějakou hlášku, proč to nejde.

hodnocení

2x

Jaký máte operační systém a jak se odinstalaci snažíte provést? Přes CCleaner jde 99% věcí. Pak lze ještě použít iobit.com/... - mám s ním jen dobré zkušenosti.

troja*
hodnocení

2x

Revo Uninstaller :)

Windows neumí odinstalovat běžící program. Zmáčkni ctrl+alt+del vyber správce procesů . Tím ukonči procesy opery a pak teprve spust odinstalaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]