Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpet na Win 7

Od: kendy12 odpovědí: 4 změna:

Dobry den chci se zeptat proč mi nejde z Win 10 obnovyt na Win 7 ,mně to přeruši pak hodi obrazovku s napisem: Vyberte jakou klavecu nebonejak tak a pak tam je čestina a ruzne staty. Prosim poradtemi Diky moc

Zpet na Win 7
Zpet na Win 7 #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chce po vás štát inštalácie,typ klávesnice aby potom po stlačení napr.písmena P nenapísalo niejaké arabské znaky.

tomas11*

když čtu dotaz - vybírá se asi šipkami a potvrzuje entrem , tedy pokud nereaguje myš.

radeknovak*
hodnocení

0x

Pokuď jste tam měl už někdy Wndows 7, tak zkuste dát bod obnovení a OS. se Vám přeinstaluje. Jde o to, že Windows 10 ještě nejsou úplně tak vychytaný a zatím budou dělat některým uživatelům problémy s ovladačema a kompatibilitou programů. Pokuď byste chtěl si zakoupit novou licenci na Windows 7, tak cena není nikterak vysoká v základní verzi.

kendy12
hodnocení

Zaklad mam Win 7 když jsem kupoval Pc

doplněno 12.03.16 12:08:

když se vratim zpet do win10 napiše :Při obnovani doslo potiži a ten 2 obrazek vubec nic neraguje na nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]