Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám menší problém s přehrávačem KMplayer. Je to výborný přehrávač, přešel jsem na něj po GOMplayeru, který mi hodně vyhovoval a který jsem léta využíval. Ovšem od té doby, co mám win10, tak mám problémy s nastavením zvuku, prostě je to nějaké mdlé. Proto jsem přešel na KMplayer, kde jsem problémy neidentifikoval. Ovšem když přehrávač vypnu a znovu chci zapnout písničku, přehrávač se vůbec nespustí. Musím přes správce úloh ho vypnout v procesech a poté znovu spustit.
Máte někdo podobný problém?Jak to řešit? Jak docílit toho, aby po vykřížkování programu nezústával ve spuštěných procesech...
Na kmplayer jsem přešel před 6 lety, ale před 5 lety ho opustil(nahradil ho potplayer, který převezl štafetu v tom dobrém. Jen je ještě potřeba doinstalovat opencodec, na což se zeptá instalátor na konci), protože "začal smrdět" reklamou a spywarem.
PS: nevíte, kde sehnat starý konzevativni vzhled propotplayer z kmaplyeru?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.