Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslání emailu se nedaří

Od: evnehy* odpovědí: 10 změna:

Ahoj,

nejde mi odeslat e-mail. Odeslala jsem jich už 5 a pokaždě mi přišla zpráva nedoručená zpráva, zpráva nemohla být doručena. :( zpráva je přiložena. Posílám pouze prostý text a dvě fotky k tomu. přeplňenou schránku nemám. Poraďte co je špatně. :(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemá mail plný druhá strana?

mkat*
hodnocení

0x

Blbá otázka. Zadávate správnu adresu?

hodnocení

0x

Vlozte obsah zpravy, co vam prisla. Z ni se da vycist zda třeba:

"Mailbox not found" - emailova schranka nenalezena. Bud pisete blbe email, nebo Vam jej nekdo blbe nadiktoval, atd...

"Mailbox full or Quota exceeded" - schránka je plná nebo byly překročeny kvóty. S tim Vy nic neudelate. To si musi prijemce promazat postu.

"Message too large" - velká zpráva. Posíláte nejspíš velkou přílohu. Snažte se, aby email neměl více jak 10MB. Už i to je prasárna.

atd

evnehy*
hodnocení

Blbá otázka, ano zadávám správnou e-mailovou adresu.

evnehy*
hodnocení

Píše mi to Undelivered Mail Returned to Sender
undelivered

Yakub samozřejmě blbou otázku nepokládá pokud sem nevložíte celý text zprávy, lze se pouze domnívat, co je špatně.

Dobře to znám, může být chyba v adrese na ktertou to odesíláte, nebo příjemce zrušil tuto adresu a už neexistuje. Když to odkliknete, objeví se "zpráva odeslána", ale asi tak za minutu se Vám to vrátí do Vašeho emailu jako neodeslané s touto hláškou v angličtině.

Obsahem zprávy jsem myslel obsah celé zprávy. Ne po kouskách doplňovat co vám to kde píše. Nejdřív zpráva nemohla být doručena, pak Undelivered Mail Returned to Sender. Ale to je pořád jen informace, že nemohl být email doručen. V těle zprávy bude důvod (REASON) proč tomu tak je. Osobně to vidím na to, že ten váš prostý text s dvěma fotkama je větší než 10MB. Zkuste poslat prázdný mail, zda se vrátí se stejnou chybou.

sandra19
hodnocení

0x

Ahojik. také jsem takový problémek řešila a šlo o chybu na emailu kde jsem odesílala(nebyl neomezený) a co vím tak je limit v odeslání 5 emailů dále vás to nepustí.

hodnocení

0x

Může být problém na straně postmastera příjemce mailu. Stalo se mi to u blabla@karneval.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]