Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalovacka nacte CD i DVD ale

Od: milan151276 odpovědí: 6 změna:

Zdravim.Mam problem s vypalovackou u notebooku ASUS N53SN s Win7 64bit .Sice nacte disk a zobrazi nabidku,ale kdyz vlozim jakekoli prazdne CD nebo DVD tak mi to ukaze na vypaleni,dam vypalit,zacne to formatovat a vyskoci hlaska ze system nemuze CD-DVD formatovat zahaji se vypalovani ale po chvilce vypalovani spadne.Prosim poradte.Predem dekuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jak stará je ta mechanika? Vypalujete na CD-R (DVD-R) nebo na CD-RW (DVD-RW)? Vypalujete nízkou rychlostí a na značková média? Zdravím!

doplněno 10.03.16 22:17:

Podívejte se do Správce zařízení, jestli je tam u mechaniky napsáno, že pracuje správně. Pokud by byl třeba ovladač, tak by to tam mělo být uvedeno také a také možnost jeho instalace nebo aktualizace.

milhaus151276

Dobry den.Mechanika je pomerne nova.Vypalovat ma i Blu-ray disky.Tak nevim co tomu chybi aby to vypalovalo...jestli nejaky driver nebo nejaka ta aktualizace...Mechanika cte v pohode ale to vypalovani...To se zahaji,ale pri jednom procentu to spadne.Zkousel jsem vypalovat pres Nero,Power Iso,Daemona i Widowsove vypalovani i jak mensi rychlosti tak i vetsi.A vzdy stejny vysledek.Ja ten notebook dostal,tak jsem na tom jeste nevypaloval a nevim prave co a jak se na tom vypalovalo.Je pry stary cca1,5 roku.Zjistil jsem to az ted nedavno kdyz jsem si koupil DVD+R VERBATIM a chtel jsem si vypalit filmy a hry.Dekuji strasne moc za radu.Jestli vubec nejaka ta rada je :-/ .

milhaus151276

Zdravim.Do spravce jsem se dival a hlasi to ze zarizeni pracuje spravne a aktualizace mi hlasi ze nainstalovany ovladac je aktualni.Ale presto nejde vypalovat.Jsem z toho docela v pasti :-/

mkat*
hodnocení

0x

Skúste kúpiť DVD - (mínus) R.Môžu byť zlé aj tie media.Ak sú americkej normy ,tak tam napálite max fotky + hudbu.

milhaus151276

Dekuji za radu.Dnes skusim a dam vedet.

milhaus151276

Tak nejde vypalovat ani DVD-R ani CD-R .Tak uz si nevim rady.Snad nejak zmenit nastaveni v BIOSu a nebo novou vypalovacku.Ale ten co mel ten notas rikal ze vypaloval v pohode.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]