Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačítají se stránky

Od: czsawyer* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, nenačítají se mi nějaké webvé stránky viz:

stats.betradar.com/...

u mě to vypdaá nějak takto viz. obrázek, s tím že počase ten čtvereček uprostřed zmizí .

Díky za odpovědi ;)

Nenačítají se stránky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ta stránka je funkční, tak problém je u Vás. Zkuste jiný prohlížeč nebo vymažte cookies a mezipaměť toho současného. Někdy stačí použít 2x klávesu F5 a stránka se obnoví. Zdravím!

doplněno 09.03.16 17:01:

Je to normální stránka - žádný flash nebo podobně. Ovšem, pokud to nejde v žádném prohlížeči, tak by to mohl blokovat firewall nebo antivir. Tam mohlo dojít k automatické aktualizaci a to potom dělá problémy. Jestli máte "koule", tak zkuste stránku načíst se zcela vypnutým antivirem a firewallem - a uvidíte, jestli je problém tam.

czsawyer*
hodnocení

Bohužel v žádném prohlížeši to nejde ani po vymazání mezipaměti a cookies...
Řekl bych že mi v PC chybí nějakej "prvek nebo protokol" ale nevím jaký...

hodnocení

0x

Pozrite sa či táto stránka nieje zblokovaná,ak si podľa tohto linku po otvorení poslednej položky v poznámkovom bloku najdete odkaz na tú stránku,tak ten odkaz vymažte a už by mala ísť načítať.: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]