Nejste přihlášen/a.
Cau lidi,
mám dotaz:
Hrávám na notasu v posteli, vedle me bývá přítelkyně a hraje si na mobilu. Jenže když začne projíždět FB, kde se načítají fotky a jiný blbosti, tak mě začně skákat ping na notasu nad 1000ms. Stává se to vždycky ve chvíli, kdy si na tom mobilu něco začne prohlížet nebo načítat (fb, youtube, videa odkudkoliv z netu apod.). Myslíte si, že je to vůbec možný? Mohla by v tom možná hrát i teplota wifi karty v notasu, která bývá celkem vysoká, ale i tak mě to příjde zvláštní. Wifi karta je atheros, koupená na aukru za cca 200kč (čína) a mobil Sam. Galaxy S5.
Myslím si, že je chyba v telefonu, že teoreticky nějak flooduje wifi co mám doma.
Díky za odpovědi
Internet mam od UPC, musel sem kvuli němu kupovat novej TP link, protože už mám rychlost nad 100Mbps. Wifi běží na 2,4GHz a ma cca 20-30Mb (je to slabý vím, ale me taková rychlost stačí ), síť je samozžejmě dynamická.
S mým telefonem se to neděje (Z1 compact) a neděje se to ani při použítí iPadu. Stává se to pouze a jen při používání té SG S5. A to při nízké teplotě NTB i při vysoké. Takže si myslím, že ta teplota wifi tam nebude hrát nějakou roli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.