Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám potíž s notebookem, nevidí wifi v mé kanceláři. Nejhorší je, že jsou s ním potíže vždycky, ale už asi pětkrát mi pomohlo restartovat router, počítač a tak dokola a posledně pomohlo až vypnout a zapnout router tlačítkem. Teď naposledy už ale nepomohlo prostě nic.
Když jsem se prvně s tímto ntb připojovala doma, musela jsem změnit kanál na routeru, jenže v tomhle asi problém není, když jsem se několikrát (po delším snažení) připojila.
Na stejné wifi jsou i další lidé, ale majitelce prostor si nikdo na problémy přede mnou nestěžoval, dá se předpokládat, že ostatním to funguje (nebo ji nepoužívají). Paní majitelka zároveň taky netuší nic o kanálech a zřejmě ani heslo routeru apod.
Mám nějakou naději?
Díky!
Dobrý den, naděje umírá poslední, tak nezoufejte. Zkoušela jste přijít k routeru s NTB blíže? Kde je ten router umístěn, resp. není někde nízko? Lze ho umístit do větší výšky? Vyzkoušejte to. Zdravím!
doplněno 09.03.16 15:36:Já s "wifinou" moc zkušeností nemám, resp. přesně z těchto důvodů (možných problémů) dávám přednost drátům. Píšete, že ostatní problém nemají, tak bude u Vás v NTB. O hesle to není - to by bylo vyžadováno až po nalezení "wifiny". Bohužel, musíte si počkat na další rady. Já bych hledal v NTB - použít antivir a podívat se na připojení k síti=?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.