Nejste přihlášen/a.
Nejdriv si zjisti streva stavajici zasuvky.
Nektere jsou sroubovaci a nektere zarezove s nastrojem a bez nastroje. Nekdy to jde blbe mensim sroubovakem ale nekdy jsou ty jejich zatlacovaci kleste lepsi.
Podle toho bych treba sehnal zasuvky sroubovaci.
přiznám se, že jsem už kolikrát stříhal do žívého a celý kabel zároveň, nikdy se nic nepodělalo a vše fungovalo jak má. Naposledy v sobotu, naprosto bez problému druhý konec kabelu byl na hůře přístupné půdě a tam se mi fakt nechtělo chodit to vytáhnout/vypínat.
Dobrý den, máte prosím nějaký odkaz na šroubovou DAT zásuvku?
Dík za odkaz. Myslel jsem, že mi něco uniklo. Ruku na srdce tento typ je z "pravěku".
Treba tyhle computercablestore.com/... jsme driv v CTc pouzivali. Jen nevim kde je dnes koupit.
Tehle kousek byl driv drahej jak pes.
Datové zařízení bude jistě zkratu odolné, klidně můžeš kabel cvaknout kleštěma. Ale nejprve si důkladně poznač barvičky drátků v kabelu a jejich pozici v zásuvce. Sice je na ní popis, ale ne každý laik ho pochopí a ne vždy zapojení konkrétní zásuvky podle něj sedí. Zásuvku použij znovu, ale musíš opravdu vyškubnout všechny a celé drátky. Na opětovné zařezání do svorek raději použij štíhlý nůž, šroubovák(zvláště tupější) může svorky příliš roztáhnout a pak v nich drátek nemusí držet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.