Nejste přihlášen/a.
Na E-mail mi chodí zpráva s virem a furt dokola nevíte co mám dělat jestli odesílajícího nějak zablokovat? (mám Microsoft Office Qutlook 2007)
Děkuji za odpovědi
MS nemám, ale určitě tam bude možnost nastavit nějaké filtry zpráv. Tak bych nastavil konkrétní filtr, který by tu zprávu hned smazal, nebo aspoň hodil do nějaké určené složky.
mid21: Patrně to jde, jenže tím (nejspíš) jen dáš Outlooku informaci že "takhle taky vypadá spam". Tu on použije pro určité přinastavení svých filtrů; jen se tím učí, co tak obvykle bývá spam. Neznamená to, že si stoprocentně nastaví takový filtr, který už další zprávu zahodí. Nevím, jak přesně spamové filtry pracují, ale bývají zaměřeny na několik vlastností příchozích mailů a podle jejich vyhodnocení s určitou pravděpodobností odhadují, zda se může jednat o spam. Takže učit Outlooka klidně můžeš, ale jestli podle něčeho dokážeš určitě poznat, že je to zas ten spam, napiš si na to konkrétní filtr, je to rychlejší a jisté.
Děkuji ale nedalo by se třeba dát tu zprávu označit jako spam? Nvm jestli by to fungovalo
Ale určitě zkusím co ste napsal
Dobrý den, já toto mám nastavené hned na Seznamu a do Thunderbirdu už to ani nepřichází. Takže, označte tu nechtěnou adresu jako spam hned na serveru, kde máte schránku (možno jako spam nebo blokovat). Zdravím!
doplněno 08.03.16 22:33:Nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.