Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na tvorbu stránek

Od: majklos odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám zájem udělat s kamarádem web na inzeráty a potřeboval bych poradit s výběrem nejvhodnějšího programu na tvorbu stránky ... dočetl jsem se jen o samých blogerských programech wordpress a tak ale nevím jak to převést do našeho projektu děkuji za veškeré info :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Záleží na tom, co si od výsledku představujete, co od něj požadujte.

Chcete-li jako výstup statický web, stačí Vám klidně Poznámkový blok.

Potřebujete-li další funkce, musíte vycházet z toho.

Blogovací nebo také redakční systémy (Wordpress a pod.) jsou určeny

k psaní blogu a/nebo častému obměňování obsahu.

Nemáte-li v úmyslu psát a často zveřejňovat nové články, jsou podle mne zbytečně velké,

množství funkcí může i mást...

hodnocení

0x

A co byste si představoval za editor? Nějakou klikačku, nebo čistě psaní zdrojáku? Jinak za sebe doporučuji Sublime.

majklos
hodnocení

Dobrý den děkuji všem za rady , představoval bych si program jak webnode a wexbo kde bysme s zalozili stranku ve stylu jobs. cz samozřejmě se svým nápadem :) a nevím jestli tyhle web buildery nejsou ciste pro eshopy a tak ta inzerce je docela duležitá v tom aby jsme tam mohli přidávat různa pod vyhedávače rubriky hledání tras atd doufám že dávám smysle děkuji za odpověd :)

No, domnívám se, že pokud budete chtít vytvořit nějakou službu, tak vám bude webnode a podobně k ničemu, jestli chcete uspět, tak si budete muset systém udělat sám. Dnes to tak chodí, nejdříve se musí vymyslet design a zároveň myslete na jeho účelnost a logiku (do toho se zase míchá lidská psychika, aby ovládání bylo intuitivní atd..) Pak se musí vybrat vhodný redakční systém/vyvinout vlastní (pro specifické potřeby), A následně se začne dodělávat design, pracuje se na databázi, atd...

Zkrátka, udělat dobrý web je holt fuška...

Jinak si musíte předem ucědomit, co by mělo být váaším cílem (což já nevím) A následně podle toho začít trochu plánovat a na základě toho vybrat co nejlepší řešení...

no vy chcete systém, aby to bylo jednoduchý a přitom to dělalo úžasné věci, které by snadno prodávali. Takhle to nefuguje.

Na Wordpressu jsem už viděl úžasné věci a nepoznal bych, že je to WP... ale tím jak je rozšířený je zároveň zranitelný a každý další doplněk do něj vrtá další díru. Zapomeňte na to, že pokud teď nic neumíte, bude za půl roku tvořit krásné a drahé weby...

Dejte tomu alespoň rok dva pokud budete dřít a máte talent. ;)

majklos
hodnocení

Dobrý den :) , trošku jste to vystihl chceme udělat jednoduchý web ale úžasné věci nepotřebujeme jen jde o to že ted si můžete zaplatit softwary na netu přes který vytvořit web je jednoduché a nabízi tunu widgetu ale problém je v tom že třeba kdybychom chtěli na stránce mít jednoduchý vyhledáváč jestli se to dá složit s jejich nabídky nebo jestli je tam potřeba nějaké programování ... dnes ty buildery už nabízí i hostingy v ceně a tak take potřebuji někoho kdo s temito buildery má zkušenosti a poradí nám jestli funkce jako vyhledáváče , třídění, systém registrací na webu a tak můžeme udělat přes ně. děkuji za odpověd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]