Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezidentní štít ve Firefoxu

Od: indus3* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,potřeboval bych vysvětlit,proč se mi po nainstalování Firefoxu už nezobrazuje problikávající ikonka K od Kasperkého AV,která mi tak ukazovala,že můj rezidentní štít mě chrání při surfování na internetu.Také jsem se pak mohl přesvědčit ve složce antiviru,že zablokoval,nebo smazal viry z internetu,v adresáři Temporary Internet Files/Content.IE5.Ale teď to vypadá,že při brouzdání po internetu nejsem mým AV chráněn...Jak je to?Díky za odpověď!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

derek*
hodnocení

0x
Firefox je prece jenom trochu min napadnutelnej a tim padem bezpecnejsi, v kontrastu s IE je to naprosto nesrovnatelny. Ze prestal fungovat ten rezidentni stit je zpusobeno tim, ze ten je urceny prave pro IE (uz podle ty slozky kterou mazal) a tim padem nemuze byt stejnej princip aplikovanej i na jinej browser. chces-li mit nejaky ten rezidentni stit, tak to te asi nemine vymena AV za nejaky s podporou FF nebo nejaky co to filtruje na systemovy urovni (port 80).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]