Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na notebooku, kde mám Vistu se mi stále objevuje hlášení : Problém se zabezpečením . V tomto počítači nebyl antivirový software nalezen! Ochrana proti malwaru je červeně.
Ovšem funkční , spuštěný Avast! tam je , takže kde je problém? Máte s tím někdo zkušenosti?
Nevím, jestli myslíš tím, že Avast je spuštěný, tak ikonu v liště nebo spuštěný Avast v Centru zabezpečení.
Zkus se podívat v Ovládací panely>Zabezpečení>Centrum zabezpečení>rozklikni roletku u malware (nevím ted přesně jak je ten název), ale budeš to mít červeně zabarvené a tam se podívej, jestli máš Avast povolený
Musíte nainstalovat avast! 4.8 nebo vyšší, doporučuji nejnovější verzi 4.8.1229. Ke stažení na www.avast.com a zkuste 60-ti denní trial verze professional.
Takže jsem odinstalovala a znovu nainstalovala a ono zase totéž. Potom jsem si všimla nápovědy :
Systém Windowsnenalezne každý antivirový a antispywarový software. Jestliže jste si jistí, že máte nainstalovaný, zapnutý a aktuální program proti škodlivému softwaru, a nechcete-li zobrazovat oznámení od Centra zabezpečení o programu proti škodlivému softwaru, klepněte na položku Používám vlastní antivirový program a budu jej sledovat sám nebo položku Používám vlastní antispywarový program a budu jej sledovat sám. Po této akci systém Windows nebude sledovat stav programu proti škodlivému softwaru nebo upozorňovat na to, že je vypnutý.
Tedy to budu ignorovat. Ale stejně díky za snahu pomoci.
Dnes mi to zacalo delat taky. Zniceho nic vcera vecer to bylo v poradku. Aktualizace antiviru nepomohla. Na oficialnich strankach microsoftu je pritom psane ze visty plne podporuji tuhle verzi antiviroveho programu.. Hodne divne. Vubec se mi nechce kvuli tomu vypinat vystrahy zabezpeceni windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.