Při restartování počítače mi naskočila modra obrazovka kde je napsáno "recovery your pc needs to by repaired. The boot configuration data for your pc is missing or contains errors. Nabízí se zmáčknout Esc a tam vyjede takova tabulka information, main, security, boot, exit. Kdyby někdo věděl co s tim, bez flashky a nějakého instalování byla bych moc ráda
Tak to sama asi nezvládnete - chybí nebo je poškozena část bootování - tj. načítání PC po startu. Pomůže zřejmě jen kompletní návrat do továrního nastavení, čímž přijdete o všechna svá data. Jestli máte potřebu data z disku zachránit, musíte demontovat HDD a přetáhnout data do jiného PC. Pak teprve zkusíte hard reset - tuším to je "ALT + F10" po startu.
barboraa*
Už jsem vytušila, že to sama nezvládnu, tak jsem to dala na opravu. Ale děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.