Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamy i přes AdBlock

Od: elliss odpovědí: 2 změna:

Zdravím, obracím se sem, protoře už jsem zoufalá. Prohlížeč (Opera) mám celý zaneřáděný od reklam. Vyzkoušela jsem už několik věcí - AdBlock, obnovení nastavení Opery, různé programy na odstranění virů ap..

Stahuji výjmečně a když už, tak z ověřených zdrojů. Prosím o pomoc, už mě nebaví 20x zavírat stránku s tím, že mi místo požadovaného odkazu skočí reklama.

Díky za všechny rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Jste si jistá, že máte adblock nejen instalovaný, ale i povolený, resp. zapnuté filtry v něm? Problém nemusí být ani v opeře, ale v samotním operačním systému a možná jste si nevědomky postahovala namísto antivirů i soustu nežádoucích sw, které se za antiviry jen vydávaly.

takjan*

Adblock pro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]