Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranit family protection

Od: blk88 odpovědí: 2 změna:

dobrý den ,prosím vás , kdo mi poradí? mám lg d-605 mobil. potřebuji odstranit family protection 1.5.135.1- je to mc afee děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stan44
hodnocení

0x
Mám bohužel taky Lg(G3) a tohle bez rootu neodinstaluješ ani nezmrazíš,můžeš jen odinstalovat aktualizace a třeba vypnout automatické kontroly nových verzí-možná.
I když je možné že ta aplikace má vnitřní odinstalátor-já abych se přiznal ji nikdy ani nespustil.
Jinak když rootneš Lg příjdeš o ota aktualizace a unroot nepomůže,je třeba kompletní přehrání sw a jejich pc sw tě přitom bude nutit nainstalovat všechno smetí znovu.
blk88
hodnocení

Dobrý den něco mi tam psali, že jde o zkušební verzi asi 7 dní, uvidím , pak je odinstaluji-děkuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]