Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadný zdroj?

Od: patas24* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, dnes jsem si přivezl PC ze servisu (výměna zákl. desky a procesoru). Doma jsem ho normálně připojil do sítě a spustil. PC normálně naběhl, dostal jsem se do BIOSU všechno OK. Pak jsem PC vypl odpojil zdroj ze sítě a asi za hodinu jsem ho znovu zapojil, ale to už se nic nedělo. Počitač nešel spustit a ani se nerosvítila klávesnice s myší. Může to být vadný zdroj? Moc se mi tomu nechce věřit, že by za tak krátkou dobu odešel. Předem moc děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdroj to být může.
patas24*
hodnocení

Ale spíš mě je divné, že hodinu před tím ještě běžel.

Proboha a co je na tom divného? Když se něco porouchá, tak je logické, že poslední známý stav věci byl ten, že fungovala...

cinematic*
hodnocení

0x

Nejlepší by bylo zkusit jiný zdroj. Jinak ještě zkontrolujte kabeláž (doraz konektorů) a případně můžete vyzkoušet spuštění zdroje odpojeného od MB pc-help.cz/...

wasube*
hodnocení

0x

Jednou se mi stalo uplně totéž. Měla jsem ale nový počítač na kterém jsem pracovala už 4 dny. Tak jsem vložila do mechaniky bootovací CD, špatné bylo, že jsem to ale v biosu neměla nastaveno aby se spustila jako první mechanika. Takže to nevyšlo.

Pak jsem si vzpomněla, že předtím než jsem měla nový počítač, tak jsem ze starého vyndala HDD s OS. Win 7 , tedy stejným, jako mám. Tak jsem ho zapojila do nového počítače a on bez problémů naběhl. Dodnes to nechápu, jak je možné že to nabootovalo systém.A že se vzpamatoval bios.
Jestli máte nějaký hardisk kde je OS zkuste ho zapojit do vašeho nového opraveného pc.Byla bych zvědavá, jestli se Vám to také povede.

Pleteš hrušky s jabkama. Tobě nestartoval systém, jemu se vůbec pc nerozběhne.
wasube*

No dyt jo. Mě taky pc vůbec neběželo, jinak bych logicky šla do biosu nastavit tu mechaniku jako první, abych mohla bootovat z mechaniky systém, ale to jsem právě nemohla, pc bylo uplně mrtvé, také jsem myslela že je to zdrojem, takže když jsem otevřela pc a dala tam ten starý hárdisk se systémem, najednou začalo pc jít a normálně startoval systém. Ovšem pravda je že jsem to mohla patrně popsat špatně a proto to bylo k nepochopení. Jinak mluvím o stolním pc, ne o notebooku. Ovšem vysvětlit si to nedokážu.

doplněno 05.03.16 15:41:

A to ještě aspon slabě bliklo, vyjela mechanika a zase pak nic, mrtvo, pc se zastavilo uplně. Takže neběželo, A už to nešlo, ale co tomu bylo nevím, pak jsem vyndala ten starší hárdisk, už je to několik měsíců a pc šlape bez závad. Takže netuším. Byla jsem ráda, že jsem nemusela volat servis. Nikdy ho nevolám, zatím si několik let stačím sama.

Vadný zdroj?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]