Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta k veřejným dokumentům na W 10

Od: bara2 odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

prosím, můžete mi někdo napsat, jaká je cesta do veřejných dokumentů ve Windows 10?

Ve windows 7 je cesta "C:Documents and SettingsAll UsersDocuments"

Děkuji, s pozdravem

Bara

doplněno 04.03.16 13:17:

Nebo přísně technická cesta bez použití zástupců je ve W7 "C:\\\\Users|Public\\\\Dokuments\"

Nemám W10, ale potřebovala bych nachystat cestu pro export na W10 do texťáku.

Bara

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bour
hodnocení

0x

co ukaže %PUBLIC%?

bara2
hodnocení

Já ti nevím, já ty desítky nemám :)

Akorát mi volají, že si nechali nainstalovat W10 a přestali jim chodit exporty y aplikace, bo tam mám texťák, kde je uvedená cesta pro W7. Já bych jim opravený texťák poslala, ale nevím, jakou tam mám uvést cestu :(

Bara

doplněno 04.03.16 14:17:

Ještě snad, že jsem ykusila dát %PUBLIC% do texťáku na W7 a takto to nevezme. Chce tam opravdu technicky cestu.

Nevím proč, ale tato diskuse bere zpětná lomítka nějak divně, buď je nezobrazí vůbec, nebo blbě, tak použiji místo lomítek mezery.

na W7 funguje tato cesta: "c: Users Public Documents"

na W10 to nefunguje, potřebuji cestu do sdílených dokumentů na W10.

hodnocení

0x

Píše to jen: OS(C : )> Users> Veřejné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]