Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat, nevíte jak si stáhnout pořady z webu ČT?
Přikládám: Google Chrome, Windows 8.1.
Nejjednodušší je se zaregistrovat na stránky http://tvprogram.cz/ – nabízejí všecky naše programy (DVBT), dříve to šlo i u slovenských, škoda – už ne.
On by chtěl stáhnout filmy a to u iVysílání nejde. To, co mu nabízíš, se nahrává na jejich servery pro pozdější shlédnutí. Nikoliv do svého počítače. ![]()
Nejen pro pozdější shlédnutí, normálně to lze stáhnout na disk PC. Server mailem upozorní, že už to je nahrané, a nabídne uložit. Nevím, jak to myslíš.
Akym to Vám jdou stáhnout soubory TS z ČT?
život na pobřeží Dubai
ceskatelevize.cz/...
Ted jsem si stáhla jiný cestopis - dokument z ČT 1 a jde to přímo parádně. Někomu to dělá problém? Jsou to soubory TS.
Tak já to sem dám, snad nedostanu vynadáno - protože sice už to tu bylo, ale doufám, že jsem to udělala přehledněji. Nemám problém stáhnout z ČT co potřebuju.
No nevím, stažení do několikrát většího .ts bych nepovažoval zrovna za výhru, když to lze stáhnout jednoduše přímo do .mp4 a ještě máte na výběr různou kvalitu (podle toho, co je dostupné přímo ve streamu). Ale jak se říká, proti gustu žádný dišputát ![]()
Mám Win 7 64 bit. Ale program by měl fungovat i na 32 bitových počítačích. A ve všech operačních systémech.
Používám tento program: FreeRapid Downloader
slunecnice.cz/...
Na stažení videí z ČT, které jsou ve formátu TS, ale stáhnou se jako formát FLV. Dobře se pak promítají v přehrávači GOM i VLC. přikládám i návod v obrázcích, který jsem nafotila
návod z netu
blog.ijacek007.cz/...
pokud potřebujete překonvertovat formát TS na formát třeba avi - program Formát Factory
slunecnice.cz/...
Ještě doplním že používám jen google a IE. Ostatní mi nesmí do baráku, zvláště ne ta hrůza firefox.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.