Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat, nevíte jak si stáhnout pořady z webu ČT?
Přikládám: Google Chrome, Windows 8.1.
Nejjednodušší je se zaregistrovat na stránky http://tvprogram.cz/ – nabízejí všecky naše programy (DVBT), dříve to šlo i u slovenských, škoda – už ne.
On by chtěl stáhnout filmy a to u iVysílání nejde. To, co mu nabízíš, se nahrává na jejich servery pro pozdější shlédnutí. Nikoliv do svého počítače.
Nejen pro pozdější shlédnutí, normálně to lze stáhnout na disk PC. Server mailem upozorní, že už to je nahrané, a nabídne uložit. Nevím, jak to myslíš.
Akym to Vám jdou stáhnout soubory TS z ČT?
život na pobřeží Dubai
ceskatelevize.cz/...
Ted jsem si stáhla jiný cestopis - dokument z ČT 1 a jde to přímo parádně. Někomu to dělá problém? Jsou to soubory TS.
Tak já to sem dám, snad nedostanu vynadáno - protože sice už to tu bylo, ale doufám, že jsem to udělala přehledněji. Nemám problém stáhnout z ČT co potřebuju.
No nevím, stažení do několikrát většího .ts bych nepovažoval zrovna za výhru, když to lze stáhnout jednoduše přímo do .mp4 a ještě máte na výběr různou kvalitu (podle toho, co je dostupné přímo ve streamu). Ale jak se říká, proti gustu žádný dišputát
Mám Win 7 64 bit. Ale program by měl fungovat i na 32 bitových počítačích. A ve všech operačních systémech.
Používám tento program: FreeRapid Downloader
slunecnice.cz/...
Na stažení videí z ČT, které jsou ve formátu TS, ale stáhnou se jako formát FLV. Dobře se pak promítají v přehrávači GOM i VLC. přikládám i návod v obrázcích, který jsem nafotila
návod z netu
blog.ijacek007.cz/...
pokud potřebujete překonvertovat formát TS na formát třeba avi - program Formát Factory
slunecnice.cz/...
Ještě doplním že používám jen google a IE. Ostatní mi nesmí do baráku, zvláště ne ta hrůza firefox.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.