Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahovat z iVysílání ČT?

Od: homer15® odpovědí: 11 změna:

Chtěl jsem se zeptat, nevíte jak si stáhnout pořady z webu ČT?

Přikládám: Google Chrome, Windows 8.1.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wasube*
04.03.16 20:24
hodnocení

1x
Jak stahovat z iVysílání ČT?
Jak stahovat z iVysílání ČT? #2

hodnocení

0x

Nejjednodušší je se zaregistrovat na stránky http://tvprogram.cz/ – nabízejí všecky naše programy (DVBT), dříve to šlo i u slovenských, škoda – už ne.

fran56ris*

On by chtěl stáhnout filmy a to u iVysílání nejde. To, co mu nabízíš, se nahrává na jejich servery pro pozdější shlédnutí. Nikoliv do svého počítače. *zed*

Nejen pro pozdější shlédnutí, normálně to lze stáhnout na disk PC. Server mailem upozorní, že už to je nahrané, a nabídne uložit. Nevím, jak to myslíš.

wasube*

Akym to Vám jdou stáhnout soubory TS z ČT?

doplněno 16.03.16 13:35:

život na pobřeží Dubai
ceskatelevize.cz/...

Ted jsem si stáhla jiný cestopis - dokument z ČT 1 a jde to přímo parádně. Někomu to dělá problém? Jsou to soubory TS.

Ne, jen z těch stránek www.tvprogram.cz

wasube*

Tak já to sem dám, snad nedostanu vynadáno - protože sice už to tu bylo, ale doufám, že jsem to udělala přehledněji. Nemám problém stáhnout z ČT co potřebuju.

scv®

No nevím, stažení do několikrát většího .ts bych nepovažoval zrovna za výhru, když to lze stáhnout jednoduše přímo do .mp4 a ještě máte na výběr různou kvalitu (podle toho, co je dostupné přímo ve streamu). Ale jak se říká, proti gustu žádný dišputát :)

wasube*
hodnocení

0x

Pokud se vám to nepodaří nikomu stáhnout, napište sem a já vám sem vložím obrázky a program zdarma, jak to stahuji já. Zatím popisuji obrázky. Pokud zájem není, nebudu to sem dávat.

doplněno 04.03.16 19:06:

Obrázky jsem popsala, tak nevím jestli to sem mám dát.

scv®
hodnocení

0x

Zkusil jste už možnost " hledat" vpravo nahoře? Stahování z YouTube, iVysilani apod. už se zde řešilo mnohokrát. Viz. odkazy: [1] [2] [3] [4]

wasube*
hodnocení

0x

Mám Win 7 64 bit. Ale program by měl fungovat i na 32 bitových počítačích. A ve všech operačních systémech.

Používám tento program: FreeRapid Downloader
slunecnice.cz/...
Na stažení videí z ČT, které jsou ve formátu TS, ale stáhnou se jako formát FLV. Dobře se pak promítají v přehrávači GOM i VLC. přikládám i návod v obrázcích, který jsem nafotila

návod z netu
blog.ijacek007.cz/...

slunecnice.cz/...

pokud potřebujete překonvertovat formát TS na formát třeba avi - program Formát Factory
slunecnice.cz/...

doplněno 05.03.16 09:35:

Ještě doplním že používám jen google a IE. Ostatní mi nesmí do baráku, zvláště ne ta hrůza firefox.*smich*

Jak stahovat z iVysílání ČT? #3
Jak stahovat z iVysílání ČT? #4
Jak stahovat z iVysílání ČT? #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]