Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piskajici monitor vs napajeni

Od: rema odpovědí: 1 změna:

Mam novymonitor DELL SE2416H a pri vypnuti PC jsem ho vypnul pouze tlacitkem power ale nevytahl jsem ho ze zasuvky, mam pocit jako by v nem piskali civky nebo kondiky.Nenici se ty civky nebo kondiky tim kdyz monitor uplne neodpojim od napajeni a vypnu jej pouze tlacitkem?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Ahoj ano robi to vacsinou trafo, ale moze aj kondenzator. Tiez to mam na lcd televizore. Dal som ho aj reklamovat a vraj im nic nerobilo. Kupil som predlzovacku s vypinacom a vzdyen vypnem tv predlzovacku a nic nepiska. Takto mi tv ide uz cca 8 rokov a ziadny problem. Ci ti odide alebo nie je polemicke. Moze aj nemusi. Radsej by som ho ale vypinal od siete pripadne ze by ti chcel strelit kondenzator. Pokial je tv zapnuty tak kondenzator sa nabija vybija, ale pokial tv vypnes tak sa len nabija a mozno prave vadny kondik moze takto popiskovat tak aby ti jedneho dna nestrelil. Nikdy nevies aby nedoslo k poziaru. Pokial mas no y monitor daj ho vymenit a neries ci ho vypat z napajania. Je to bezna vada opotrebovanych suciastok. Ak by islo o trafo tak stat b sa nemalo nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]