Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vír v prohlizeci

Od: martiin* odpovědí: 5 změna:
Mám takovej problém že v jakémkoliv že tři prohlížečů že když na něco kliknu tak mě to přesměruje na nakou reklamu nebo to otevře okna s reklamama prostě hrůza nedá se tam nic dělat. Zkoušel jsem Adblock ovšem už ani ten nepomáhá. On je ten notebook vůbec celkové pomalejší. Nevíte co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Sežeň si program Trojan Killer, nech projet computer, odstraň bordel, pak si v nastavení programu dej reset prohlížeče a mělo by to být OK.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud je NTB celkově pomalejší, tak použijte i program CCleaner.

Nastavte si ho nebo ho ponechejte v zákl. nastavení. Zdravím!

doplněno 04.03.16 17:47:

samurraj - nejste pozorný. Citace z otázky: "On je ten notebook vůbec celkové pomalejší." A k této větě byla směrována má odpověď.

Tazatel píše, že se mu přesměrovávají stránky po kliknutí na něco...tady v tomto případě mu rozhodně ccleaner nepomůže. CCleaner je jen přemisťovač nepotřebných zbytků souborů.

Bene - já jsem to četl pozorně a celé. Jenže ten notebook je zpomalen díky balastu, který po kliknutí množí zobrazené cizí, nechtětné stránky, a proto říkám, že ccleaner v tomto případě nepomůže.

hodnocení

0x

Dělá mi něco podobného, tak zapnu Avast, kontrolu prohlížečů, a je tam nějakej sajrajt, teď přesně nevím jak se to jmenuje, něco jako Jungle nebo tak nějak. Avast ho odstraní a je klid, ale jen na pár dní, pak to začne zase dělat znova. Vůbec nevím kde se to tam vzalo, ale začlo to aktualizaci KM Playeru, tak asi z toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]