Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook s baterií se nechce nabíjet

Od: zwiki* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Když nabíjím s baterií notebook tak mě monitor bliká jak se chvilku nabíjí a hned nato nenabíjí.Vyndal jsem baterii a nic mě neruší,že baterie se nenabíjí.Pomůže oprava nebo je to baterií? Děkuji

doplněno 04.03.16 05:52:

Mám Lenovo B50

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Vyzerá ,že batéria už doslúžila.Ak máte možnosť skúste dať inú -dobrú.

zwiki*
hodnocení

Ale notebook je starý rok a půl.Že by už byla v hajzlu?

Jestli rok a půl starý, tak útokem do záruky!

joudic*
hodnocení

0x

me odesla zakladni baterie HP hned tyden po zaruce :) Zato pridavna na + 10-12h zije dodnes (nejmin 5 let), ale vydrzi uz jen tak hodinku a neco

bour
hodnocení

0x

málo popsaný problém. V jakém stavu vybitá byla naposled? jaký battery wear?co bliká?

reca
hodnocení

0x

Přesně tento stejný problém se mi nedávno také stal a to u HP nx6110. při připojení adaptéru se mi dokonce notebook nechtěl ani rozjet a jen blikala kontrolka nabíjení a pak po několika hodinách už se sice rozjel, ale obrazovka blikala jak popsal kolega výše. Usoudil jsem, že asi je baterka navždy kaput tak jsem ji vyndal a ntb už nadále provozuji jen s nabíječkou.

Nebo je možná podvybitá vzhledem k tomu, že mi ntb přes dva měsíce ležel v chladné garáži, tak normální nabíjení nestačí. Každopádně mi před cca rokem vydržela už jen kolem hodiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]