Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Když nabíjím s baterií notebook tak mě monitor bliká jak se chvilku nabíjí a hned nato nenabíjí.Vyndal jsem baterii a nic mě neruší,že baterie se nenabíjí.Pomůže oprava nebo je to baterií? Děkuji
Mám Lenovo B50
Přesně tento stejný problém se mi nedávno také stal a to u HP nx6110. při připojení adaptéru se mi dokonce notebook nechtěl ani rozjet a jen blikala kontrolka nabíjení a pak po několika hodinách už se sice rozjel, ale obrazovka blikala jak popsal kolega výše. Usoudil jsem, že asi je baterka navždy kaput tak jsem ji vyndal a ntb už nadále provozuji jen s nabíječkou.
Nebo je možná podvybitá vzhledem k tomu, že mi ntb přes dva měsíce ležel v chladné garáži, tak normální nabíjení nestačí. Každopádně mi před cca rokem vydržela už jen kolem hodiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.