Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zakázat stream videa z netu

Od: jaromir83* odpovědí: 10 změna:

zdravím, dá se nějak jednoduše zakázat stream videa z netu? mám bohužel datalimity internet, taťka zlobí, dík.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nu a neplatí taťka náhodou net?

Zakázat se dá různě- odinstalovat flash, zakázat flash v prohlížeči, blokovat určité stránky, otázkou je jak důkladně to chceš udělat

jaromir83*
hodnocení

platí, ale to na tom nic nemění. asi zakázat flash v prohlížeči, abych to pak jednoduše si moh pro sebe povolit.

jaromir83*
26.10.08 13:11
hodnocení

jak?

Jak? Co třeba v možnostech onoho prohlížeče... Ano povolí si to jednoduše,ale hele být to já tak bych ti pěkné ten net osekal a počítač vlastně taky *cert* Radim ti moc nevychylovat, počítač,monitor, router, připojení...a dále věci jako elektrika,nájem...předpokládám že ani jedno si neplatíš tak mi to přijde dosti oprsklé!

jaromir83*
hodnocení

to mě taky napadlo zakázat ve firefoxu, ale právě bych potřeboval vědět přesně kde. dík

tosi*

addons.mozilla.org/...

hmm, jestli to chapu tak, ze ty zakazes ostatnim stream videi, abys mohl stahovat vic vlastnich veci, tak je to dost nechutne. ono se na to pak stejne prijde a dopadnes nejhur.

jaromir83*
hodnocení

jsem to nanistaloval ten modul a stejně jdou streamnout ty videa co jsou třeba na seznam.cz. nevidim žýádný odvládání k tomu modulu ve firefoxu, a studovat tohle flashblock.mozdev.org/...

to nevim. jsem si představoval jednoduše ve firefoxu něco zaškrtnu=zablokuje se možnost streamovat, odškrtnu=pujde streamovat.

jaromir83*
hodnocení

je to totiž program na blokování flash oken, ne streamu videa.

jaromir83*
hodnocení

jo už vidim to tlačítko k ovládání toho flash blockeru. kdyby přesně něco takovýho bylo pro ty streamovaný videa...

tosi*

muzes mi dat link na konkretni streamovane video, ktere to neblokne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]