Nejste přihlášen/a.
zdravím, dá se nějak jednoduše zakázat stream videa z netu? mám bohužel datalimity internet, taťka zlobí, dík.
Nu a neplatí taťka náhodou net?
Zakázat se dá různě- odinstalovat flash, zakázat flash v prohlížeči, blokovat určité stránky, otázkou je jak důkladně to chceš udělat
platí, ale to na tom nic nemění. asi zakázat flash v prohlížeči, abych to pak jednoduše si moh pro sebe povolit.
Jak? Co třeba v možnostech onoho prohlížeče... Ano povolí si to jednoduše,ale hele být to já tak bych ti pěkné ten net osekal a počítač vlastně taky Radim ti moc nevychylovat, počítač,monitor, router, připojení...a dále věci jako elektrika,nájem...předpokládám že ani jedno si neplatíš tak mi to přijde dosti oprsklé!
hmm, jestli to chapu tak, ze ty zakazes ostatnim stream videi, abys mohl stahovat vic vlastnich veci, tak je to dost nechutne. ono se na to pak stejne prijde a dopadnes nejhur.
jsem to nanistaloval ten modul a stejně jdou streamnout ty videa co jsou třeba na seznam.cz. nevidim žýádný odvládání k tomu modulu ve firefoxu, a studovat tohle flashblock.mozdev.org/...
to nevim. jsem si představoval jednoduše ve firefoxu něco zaškrtnu=zablokuje se možnost streamovat, odškrtnu=pujde streamovat.
jo už vidim to tlačítko k ovládání toho flash blockeru. kdyby přesně něco takovýho bylo pro ty streamovaný videa...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.