Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gta v nejde

Od: vladamalek* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím o pomoc. Syn má v PC GTA V a do teď normálně šla. Nyní při spouštění hry to píše anglicky že není zcela nainstalováno Social Club a že mám nainstalovat nejnovější verzi Social Club v Rock Star Games a nevím jak to udělat. Moc díky za pomoc. Můj e-mail vladamalek@seznam.cz

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hele, nevymlouvej se na syna a přiznej, že to paříš TY! *frajer* Co takhle ten social club přeinstalovat na nejnovější verzi? Před tím samozřejmě ten starý důkladně odinstalovat.

vladamalek*
hodnocení

No jasně, že sem to taky hrál, chtěl sem vědět co je to za zázrak za 1200,- Jestli tomu rozumíš tak prosim poraď. Jak to přestalo fachat tak jsem celou hru odinstaloval a opět nainstaloval a pořád to samé. Vždy mě to odkáže na stránky Rockstar Games a píše to nějaké rady v angličtině. Vše sem přeložil a dle odkazu stáhl nějaké aktualizace, ale nic a samotný rock star games nevim jak odinstalovat a nainstalovat nový - aktuální. Zkoušel jsem to odinstalovat přez CCleaner a nejde to. Dík za každou radu, mam nervy kvůli dárku k Ježíšku.

Vše, co je od Rockstar odinstaloval. Většinou to je na C/program files. Další soubory týkající se toho mohou být skryté. To znamená ovládací panely/možnosti složky/zobrazení - tam si zaškrnout, aby byli viditelné skryté a chráněné soubory. Poté znovu prohledat program files a složku USERs, najít svůj účet a někde tam bude něco od rockstar vše vymazat

djpatrick*
vladamalek*
hodnocení

tak jsem to zkusi a vypadalo to slibně a něco to chvilku ztahovalo, ale pak opět to samé. Odinstaloval jsem hru i rockstargames a co sem našel taksem vymazal a nevim jestli to mam opět origo hru kde je asi i starý rock star games nebo jestli jde ztáhnout nejnovější Social club a pak instalovat hru. Díky za další radu. Také sem přemýšlel že přeinstaluji celý PC.

Pokud nic nepomlže, tak přeinstalace systému na předem zformátovaný disk někdy i pomůže, ovšem otázka je, zda se to vyplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]