Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o pomoc. Syn má v PC GTA V a do teď normálně šla. Nyní při spouštění hry to píše anglicky že není zcela nainstalováno Social Club a že mám nainstalovat nejnovější verzi Social Club v Rock Star Games a nevím jak to udělat. Moc díky za pomoc. Můj e-mail vladamalek@seznam.cz
Hele, nevymlouvej se na syna a přiznej, že to paříš TY! Co takhle ten social club přeinstalovat na nejnovější verzi? Před tím samozřejmě ten starý důkladně odinstalovat.
No jasně, že sem to taky hrál, chtěl sem vědět co je to za zázrak za 1200,- Jestli tomu rozumíš tak prosim poraď. Jak to přestalo fachat tak jsem celou hru odinstaloval a opět nainstaloval a pořád to samé. Vždy mě to odkáže na stránky Rockstar Games a píše to nějaké rady v angličtině. Vše sem přeložil a dle odkazu stáhl nějaké aktualizace, ale nic a samotný rock star games nevim jak odinstalovat a nainstalovat nový - aktuální. Zkoušel jsem to odinstalovat přez CCleaner a nejde to. Dík za každou radu, mam nervy kvůli dárku k Ježíšku.
Vše, co je od Rockstar odinstaloval. Většinou to je na C/program files. Další soubory týkající se toho mohou být skryté. To znamená ovládací panely/možnosti složky/zobrazení - tam si zaškrnout, aby byli viditelné skryté a chráněné soubory. Poté znovu prohledat program files a složku USERs, najít svůj účet a někde tam bude něco od rockstar vše vymazat
tak jsem to zkusi a vypadalo to slibně a něco to chvilku ztahovalo, ale pak opět to samé. Odinstaloval jsem hru i rockstargames a co sem našel taksem vymazal a nevim jestli to mam opět origo hru kde je asi i starý rock star games nebo jestli jde ztáhnout nejnovější Social club a pak instalovat hru. Díky za další radu. Také sem přemýšlel že přeinstaluji celý PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.