Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video editor pro linux

Od: nevim* odpovědí: 3 změna:

Poraďte nějaký free video editor pro Linux, jde mi o sříhání videa a slučování více videí v jedno.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vyzkoušejte si Avidemux pro OS Linux. Zdravím!

scv®
hodnocení

0x

Nejpoužívanější jsou na Linuxu asi OpenShot, Pitivi a Avidemux. Pro hardcore zážitek pak doporučím ffmpeg bez GUI.

hodnocení

0x

Nelineární střižny openshot, nebo qt alternativa kdenlive. Taky pitivi a další. Já jsem plně spokojen s kdenlive, ale používám verzi z repozitáře autora, která má oproti ubuntu některé podstatné filtry navíc(denoise, sharpen). Avidemux je obdoba dříve známějšího virtualdubu, je dobrý na převody, rychlé vysekání např reklam, má milion filtrů, ale na pohodlné stříhání domácího videa není. Neumí totiž přechody a práci s více stopami. Jinak na konverze je perfektní handbrake.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]