Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze vymazat program

Od: jakell® odpovědí: 17 změna:

Zdravím,

stahoval jsem si jeden software. Bohužel se mi nainstaloval i nějáký čínský program a já, i když jsem přihlášený jako správce, ho nemůžu ukončit ani ve správci úloh, abych ho mohl vymazat.

Prosím poraďte mi, jak se ho mám zbavit, díky.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Muzes zkusit ten program najit a zabit z live linuxu. Hodne stesti at uz zkusis cokoliv!

trevor*
hodnocení

2x

Zkuste ho odinstalovat v nouzovém režimu.

hodnocení

A ani nouzový režim nepomohl, proces jsem sice ukončil, ale odstranit soubory nešlo.

hodnocení

2x

A příště při instalaci čehokoliv mít oči na stopkách a pečlivě číst každý okno, co se objeví. On se ten program nenainstaloval tak nějak úplně sám, ale nainstaloval jsi si ho ty osobně, bezhlavým klikáním na Další.

Taky není od věci stahovat jen to, co potřebuju a ne každou ptákovinu, co kde zahlídnu.

hodnocení

Je super, když někdo někomu napíše odpověď, která mu je absolutně k ničemu v tu chvíli. :D

iz*

Pro tu chvíli sice nepomohla,

ale je to rada k nezaplacení.

Budete-li jí řídit, už se s podobným problémem nesetkáte.

wasube*

Tato rada o tom aby lidé byli pozorní je velmi dobrá, protože na tuto poradnu chodí spousta lidí a ty rady čtou.

hodnocení

0x
Už jsem to psal několikrát,stáhnout program Revo Uninstaller ,například ze www.slunecnice.cz
Pokud by to nešlo odinstalovat,použít Režim lovce.Je to jedna z ikon na horním panelu.
hodnocení

Tohlo bohužel nefunguje, program se nechce vypnout ani pomocí režimu lovce.

remisak*
hodnocení

0x

Zkusit, IObit Uninstalier

trevor*

IObit je to největší svinstvo! Nestahovat! Nebo to bude ještě horší!

remisak*

Každý máme svoji zkušenost,

horak*
hodnocení

0x

Vzit instalcni soubor a spustit znovu instalaci. Pokud se nabidne instalace s moznosti v jinem jazyce, tak pouzit a pokud volba Vymazat, Opravit, Instalovat, tak zkusit vsechny 3 moznosti. Pokud neni instal. soubor, tak vyhledat v sekci Program c:- Program Files ( x86 )- InstallShield Installation Information a dtto v PF bez x86 a tam projit adresare a spustit instalaci souboru po predchozim zobrazeni Vlastnosti a podrobnosti u exe souboru.

doplněno 06.03.16 14:02:

Sice příjemce již nereaguje, ale dám jsem ještě video, třeba pro někoho jiného

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s Jenykem (hlídat instalační program a neinstalovat nic, co nechcete) a s Nomohakonem:

Nabootovala bych PC z kterékoliv "živé" distribuce Linuxu a problematický program odstranila pod Linuxem. Po nabootování do Windows už by neměl být problém odstranit i záznamy z registru (např. CCleanerem).

wasube*
hodnocení

0x

Píšete, že program nemůžete vymazat. Možná se Vám ale nainstaloval. Vymazání tedy nepomůže.

Jinak já běžně mažu i záznamy z tempu. Jdu na windows, tam otevřu složku temp a vymažu obsah.

Co se nevymaže hned, spolehlivě se vymaže po restartu. Pak je složka temp prázdná od balastu.

zuzana*
hodnocení

0x

- velmi opatrne vymazat akykolvek zaznam spojeny s danym softwarom z REGISTROV cez REGEDIT

- vymazat vsetko z C:\temp

- spustit Eset online scanner - na preskenovanie potencionalnych virusov eset.com/...

idealne to vsetko spravit v nudzovom rezime s moznostou pristupu na internet, mozno keby sem date errorovu hlasku, ktoru vam to vyhodi pri pokuse o odinstalovanie.

- pri najhorsom skusit obnovit pocitact z bodu obnovy z casu ked ste este software nemali nainstalovany

dam®

Je docela možné, že na kořenu ROOTu C: je s atributem "skrytý", sekvenční soubor startující při zapnutí pc, ten potom blokuje odinstalování, protože je navezen do paměti, tudíš si pc myslí, že s daným prg. pracuješ. Něco podobného se občas děje u Avastu, fyzicky ho odinstaluješ, vymažeš, ale zústane startovací sekvence kterou z registru nedostaneš ani natvrdo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]