Nejste přihlášen/a.
Co to znamená "uložit film"? Odkud, kam, v jakém operačním systému, v jakém programu? To se opravdu neumite zeptat tak, aby to dávalo smysl?
Já mohu jen spekulovat, pokud je to android a v prohlížeči chrome stahujete filmy třeba z ulozto, pak je potřeba použít jiný prohlížeč, který omožňuje nastavit úložiště pro stažené soubory.
No vidíte, šlo to, takže antitalentem to nebude. ![]()
Tak abych odčinil, jak jsem byl na vás ošklivý, nainstaloval jsem ho a mělo by to být Nastavení - Nastavení Stahovací Složky
Tam opakovaným klikáním na "Nahoru" se dostanete na ůroveň "/storage" . Nesjpíš ta poslední položka dole bude SD karta (tady se to liší podle telefonu, některé nazývají "sdcard0" vnitřní úložiště a "sdcard1" SD kartu). Takže si nakrokujte, kam chcete, nejsnažší je předem si přes PC asi vytvořit složku DownloadBB, nebo jak vám vyhovuje. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.