Nejste přihlášen/a.
Co to znamená "uložit film"? Odkud, kam, v jakém operačním systému, v jakém programu? To se opravdu neumite zeptat tak, aby to dávalo smysl?
Já mohu jen spekulovat, pokud je to android a v prohlížeči chrome stahujete filmy třeba z ulozto, pak je potřeba použít jiný prohlížeč, který omožňuje nastavit úložiště pro stažené soubory.
No vidíte, šlo to, takže antitalentem to nebude.
Tak abych odčinil, jak jsem byl na vás ošklivý, nainstaloval jsem ho a mělo by to být Nastavení - Nastavení Stahovací Složky
Tam opakovaným klikáním na "Nahoru" se dostanete na ůroveň "/storage" . Nesjpíš ta poslední položka dole bude SD karta (tady se to liší podle telefonu, některé nazývají "sdcard0" vnitřní úložiště a "sdcard1" SD kartu). Takže si nakrokujte, kam chcete, nejsnažší je předem si přes PC asi vytvořit složku DownloadBB, nebo jak vám vyhovuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.