Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Také vám přišel email z Paypal?

Od: lada1® odpovědí: 14 změna:

Napsali/anglicky/-účet bude zabloková ihned zadejte email a heslo a tel.číslo...Hovada a číslo spodního prádla nechcete.Také jste dostali takový email?Ani žádný účet nemám tak co chtějí blokovat.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Malware,neodpovídat,nikam nezadávat heslo.

doplněno 29.02.16 13:40:

Ano,je to spíše phishing,v každém případě někdo by rád znal přihlašovací jméno a heslo.

A pro dobré účely to není...

hodnocení

Malware by mělo něco v emailu zachytit nebo ne?

k2

Predne to nebude malware, ale spis phishing, nicmene at tak, nebo tak, zadny (spam) filter v emailu (a u tech free obvzlast) neni 100%.

wasube*

Když byste odpovídala, tak všechno co tam napíšete, tak zkopíruje Vaše klávesnice a odesílá autorovi a to bohužel i potom, co jste na něj už zapomněla. Pokud nemáte silný antivir, který Vám to ošetří..

hodnocení

0x
Takové věci u mne letí rovnou do koše...

mp*
hodnocení

0x

Zde musím hovořit slovy mého oblíbeného ekonoma, politika a nakonec presidenta Václava Klause - toto je pod mojí rozlišovací schopnost. To takové hovno od psa před mým barákem, tak to mě dokáže nadzvednout.

fran56ris*
hodnocení

0x

Taky přišel,poslal jsem jim ho do "stěžovny"(nahlášení podvodných emailů).Přišla mi děkovná odpověď.Měl by to udělat každý,ať mají podvodníci problémy.Ovšem vzhledem k lenosti českého národa - atd.*nevi*

rv*

Lepší je, když jim pošlete nějaké přihlašovací jméno a nějaké heslo. To kdyby udělal každý a alespoň desetkrát, tak budou zavaleni nesmysly a neuloví nikoho.

fran56ris*
Ale - no ták:Thank you for partnering with PayPal to combat fraudulent emails. We take reports of suspicious email very seriously. Your submission helped us take the appropriate action needed to protect our customers.We analyzed your report and determined that the suspicious email was likely fraudulent. If you haven done so already, please delete the original. If you believe that you were also the victim of fraud related to this email, please take the additional steps:1. Open a new browser and type in "www.paypal.com"2. Log in to your PayPal account.3. Click "Security and Protection" near the top of the page.4. Click "Identify a problem."5. Click "I think someone may be using my account without permission."6. Click "Unauthorized Account Activity."If you have any other questions about PayPal security, please visit the PayPal Security Center.Thanks again for the report.PayPal SecurityCopyright© 2016 PayPal Inc. All rights reserved.
wasube*

přeloženo na netu:

Děkuji za partnerství s PayPal před podvodnými e-maily. Bereme zprávy o podezřelého e-mailu velmi vážně. Váš příspěvek nám pomohla učinit patřičné kroky potřebné k ochraně našeho customers.We analyzoval vaši zprávu a zjistili, že podezřelý e-mail byl pravděpodobně podvodné. Máte-li útočiště neučinili, prosím, odstraňte originál. Pokud si myslíte, že jste byl také obětí podvodu týkající se tohoto e-mailu přijmout dodatečné kroky: 1. Otevřete nový prohlížeč a zadejte " www.paypal.com" 2. Přihlaste se do svého PayPal account.3. Klikněte na "bezpečnost a ochrana"v horní části page.4. Klikněte na "Identifikovat problém."5. Klepněte na tlačítko "Myslím, že někdo může používat svůj účet bez dovolení."6. Klikněte na "Neoprávněné aktivity na účtu."Máte-li jakékoli další otázky týkající se bezpečnosti PayPal, najdete na PayPal zabezpečení Center.Thanks opět na report.PayPal *smich*

fran56ris*

Tady někdo nechápe. Přišel mi falešný email, který nebyl od PayPal. Proto jsem se přihlásil na svůj účet PayPalu a NAHLÁSIL pravému správci úmyslné vymáhání emailu a hesla. A TOTO MI PROBOHA, POSLAL, že jsou rádi a půjdou po něm.!

Co je na tom nepochopitelného. Schválně jsem to zkopíroval v originále. Nebo jsme všichni hloupí a neumíme kliknout pravým tlačítkem na překlad? *zed*

wasube*

fran56ris® Datum: včera 19:10

Nevím proč jste na mrtvici, dala jsem to sem, aby si to lidé mohli přečíst, o co šlo. Já když něco dávám na net, také to dávám s překladem protože ne celý národ rozumí tomu jazyku, kterému rozumím já. Takže divného na tom nevidím vůbec nic, na rozdíl od Vás.;).

doplněno 06.03.16 12:10:

Já jsem totiž u Vás na Vašem příspěvku to tlačítko na překlad hledala, ale nenašla.

doplněno 06.03.16 12:11:

Na odkaz jsem klikat nechtěla asi jako většina lidí.

wasube*

No to bych nikomu neradila aby odpovídal. Někdy jim o tohle ani nejde, sledují jiné cíle.

wasube*

No nevím, většinou to posílají z rájů, kde na ně nikdo nemá..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]