Nejste přihlášen/a.
Napsali/anglicky/-účet bude zabloková ihned zadejte email a heslo a tel.číslo...Hovada a číslo spodního prádla nechcete.Také jste dostali takový email?Ani žádný účet nemám tak co chtějí blokovat.
Malware,neodpovídat,nikam nezadávat heslo.
Ano,je to spíše phishing,v každém případě někdo by rád znal přihlašovací jméno a heslo.
A pro dobré účely to není...
Predne to nebude malware, ale spis phishing, nicmene at tak, nebo tak, zadny (spam) filter v emailu (a u tech free obvzlast) neni 100%.
Taky přišel,poslal jsem jim ho do "stěžovny"(nahlášení podvodných emailů).Přišla mi děkovná odpověď.Měl by to udělat každý,ať mají podvodníci problémy.Ovšem vzhledem k lenosti českého národa - atd.![]()
Lepší je, když jim pošlete nějaké přihlašovací jméno a nějaké heslo. To kdyby udělal každý a alespoň desetkrát, tak budou zavaleni nesmysly a neuloví nikoho.
přeloženo na netu:
Děkuji za partnerství s PayPal před podvodnými e-maily. Bereme zprávy o podezřelého e-mailu velmi vážně. Váš příspěvek nám pomohla učinit patřičné kroky potřebné k ochraně našeho customers.We analyzoval vaši zprávu a zjistili, že podezřelý e-mail byl pravděpodobně podvodné. Máte-li útočiště neučinili, prosím, odstraňte originál. Pokud si myslíte, že jste byl také obětí podvodu týkající se tohoto e-mailu přijmout dodatečné kroky: 1. Otevřete nový prohlížeč a zadejte " www.paypal.com" 2. Přihlaste se do svého PayPal account.3. Klikněte na "bezpečnost a ochrana"v horní části page.4. Klikněte na "Identifikovat problém."5. Klepněte na tlačítko "Myslím, že někdo může používat svůj účet bez dovolení."6. Klikněte na "Neoprávněné aktivity na účtu."Máte-li jakékoli další otázky týkající se bezpečnosti PayPal, najdete na PayPal zabezpečení Center.Thanks opět na report.PayPal ![]()
Tady někdo nechápe. Přišel mi falešný email, který nebyl od PayPal. Proto jsem se přihlásil na svůj účet PayPalu a NAHLÁSIL pravému správci úmyslné vymáhání emailu a hesla. A TOTO MI PROBOHA, POSLAL, že jsou rádi a půjdou po něm.!
Co je na tom nepochopitelného. Schválně jsem to zkopíroval v originále. Nebo jsme všichni hloupí a neumíme kliknout pravým tlačítkem na překlad? ![]()
fran56ris® Datum: včera 19:10
Nevím proč jste na mrtvici, dala jsem to sem, aby si to lidé mohli přečíst, o co šlo. Já když něco dávám na net, také to dávám s překladem protože ne celý národ rozumí tomu jazyku, kterému rozumím já. Takže divného na tom nevidím vůbec nic, na rozdíl od Vás.
.
Já jsem totiž u Vás na Vašem příspěvku to tlačítko na překlad hledala, ale nenašla.
Na odkaz jsem klikat nechtěla asi jako většina lidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.