Nejste přihlášen/a.
zdravím, jak prosím fungujou bezdratova sluchátka? kdybych chtěl je připojit pomoci bluetooth k TV, lze pak slyšet zvuk i v sluchatkach i v TV reproduktorech?
děkuji
Obecně to možné je, pokud to BT v TV podporuje, ale fungovat to vždy nemusí. Na netu je pár výsledků testů a některé kombinace zařízení fungují a některé ne.
Jestli jste tedy myslel BT repro a BT sluchátka. Jestli jste myslel interní TV repro a současně BT, to bude záležet na TV.
Bezdrátová sluchátka k televizi velice rád využívám, protože se rád koukám dlouho na televizi a nechci budit svojí ženu. Já mám teda taková, že mají základnu, kde se nabíjí. Když je chci využít, tak strčím jack do televize, tím se vypne zvuk televize a převede se do sluchátek. Je to mechanické, na ovladačích jsem nenašel funkci přepínání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.