Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit AdBlocku

Od: huntirovak* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, odinstaloval jsem AdBlock ale když chci pustit placený sport (fotbal) tak to na mě chceabych vypnul AdBlock ale nikde ho nemohu v počítači najít. Může mě někdo prosím poradit co mám dělat. Ps. jednu radu jsem už dostal, nepouštět náš fotbal. Děkuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Podívejte se do doplňku prohlížeče. Bude tam. :)
doplněno 28.02.16 11:16: Jsou například skripty které se jednoduše kouknou po vteřině, zda jsou na stránce reklamy. Pokud ne vyhodnotí to jako adblock, což je problematické v případě pomalého připojení atd.
huntirovak*
hodnocení

děkuji za radu.

stonek*
hodnocení

2x

Nikdy jsem AdBlock nepoužil nenainstaloval a píše mi to taky... Na různých serverech. Asi je problematické ho jednoznačně identifikovat.

huntirovak*
hodnocení

děkuji za radu

bour
hodnocení

2x

PS: jak jsi odinstaloval adblock? Jakou verzi adblocku a odsud a pro jaký browser. Nemáš tam jiné rozšíření ještě (noscript, privacy badger, ublock)?

Máš třeba ještě filtrování na routeru nebo v etc/hosts?

Odstranění adblocku globálně považuji za nebezpečné (zejména pro psychiku člověka a pro rychlost načítání stránke, sbírání informací a zatěžování prohlížeče zbytečným balastem umístěným na stránkách), když už není nazbyt a nepodaří se zprovoznit stránku (skrýt reklamy ale zachovat funkčnost, případně obejít antiadblock) tak sklopit uši adblock zkázat pro danou stránku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]