Nejste přihlášen/a.
Internet exploler verze 8 a po aktualizaci i 9 se velice dlouho otevírá a posléze zablokuje všechny funkce počítače kromě tlačítka START. Je nutné počítač restartovat a to vše se opakuje, nic nepomáhá. Potřeboval bych jej zcela odstranit ze systému a pak stáhnout novou instalaci. V ovládacích panelech a odinstalátorech není k nalezení. Devítka se dá smazat, protože je v aktualizacích, umístění osmičky jsem nenalezl. Bude nejspíš v systému, ale jak se k jeho odinstalování dostat? Poradíte někdo?
IE se odinstalovává velice špatně...
Ale tohle vypadá spíše na ´zablešený´ systém - jaký máš antivir?
doplněno 20.11.12 23:31:Zkus ještě - případně - SuperAntiSpyware ( slunecnice.cz/... )...
Pro různé verze Win je návod tady - support.microsoft.com/... , můžeš to případně zkusit ´natvrdo´ např. pomocí Revo Uninstaller ( slunecnice.cz/... )...
Ale - jen tak pro jistotu, než si začneš hrát - máš zálohovaný data?
Antivir mám Avast, neustále aktualizovaný. Déle Spybot-Sarch. Jednou týdně čistím počítač Glary Utilities. Nemyslím si, že by příčinou vir, nebo jiný škodlivý software.
Podařilo se odinstalovat explorer 8 i 9. Restartoval jsem. Vyčistil jsem disk i ragistry. Ze slunečnice jsem stáhl explorer 9. Restartoval jsem, a jsem tam kde jsem byl na začátku. V nabídce není čeština i když na slunečnici je čeština uvedena. Strašně dlouho se načítá a opět zablokuje celý počítač, kromě START. Po restartu vše funguje bez závad. Běžně používám Firefox. I google chrome pracuje bez závad. Nevím pokud trvale odinstaluji internet explorer, zda to neovlivní chod některých programů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.