Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s Avastem, co s tím?

Od: boba® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuju radu. Měla jsem na počítači nejdřív AVG free. Před dvěma roky jsem se nechala zlákat na jejich placený, včetně čistícího programu, přes dva tisíce. Jelikož používám počítač doma na běžné věci a ani nenavštěvuji žádné pofidérní weby, smlouvu s AVG jsem neobnovila a nainstalovala si Avast Pro antivirus. Sama si nedovedu poradit s čištěním, tak jsem si připlatila Cleanup asi za 4 stovky. Ale po nainstalování mi počítač výrazně zpomalil, 2x jsem jim psala, že chci Cleanup vrátit v 30denní zkušební době. Odpovídají tak, jak kdyby si dělali blázny, třeba to, že Cleanup je samostatná placená služba, jako bych to nevěděla, k věci ne. Teď hrajou mrtvého brouka a když jsem jim znovu na jejich webu chtěla napsat, píše mi to, že na jeden problém se nemůžu ptát 2x*bum*

Od podzimu mám na počítači Windows10, bez problémů a dobře fungující. Teď co mám Avast, zapla jsem si od Win ochranu firewall a k tomu ten ativir Avast s cleanup. Nemám se zbavit radši Avastu úplně i za cenu, že přijdu o peníze, které jsem do něj vložila a postačil by mi Win Defender? Nebo se mám vrátit k AVG free? Nechci zbytečně vyhazovat tisíce za něco, co ani nevyužiju a pro mojí potřebu je zbytečné.

Díky za každou odpověď:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x

Dobrý den, co na to říct? Samozřejmě stačí defender. Na starší operační systém klidně Avast, free verze. Ta má i možnost projetí složek v PC proti nebezpečnému software, jednou za čas to ručně spustíte a nemusíte nikomu platit. Platí pravidlo jednoho aktivního antiviru. Nevím, co v počítači ještě čistíte, ale na registry hodně lidí používá CCleaner, taky zdarma. Ono je to sice zbytečné, ale většina lidí má super pocit, když jim to vyhodí hlášku o 4000 nalezených chybách a "opraví" je, vysype k tomu koš a smaže pracně vytvořené nastavení;).

26.02.16 19:23
hodnocení

Díky:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]