Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozila Firefoks

Od: dedous* odpovědí: 9 změna:

Nainstaloval sem si Mozilu Firefoks ale chce to na mě abych si nainstalovalchybějící zásuvné moduly :Macromedia Flash Player 7.0 Macromedia Flash Player 6.0 a další.

Nevím co to je ,abych nestáh něco škodlivýho. Poradte prosím. Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Neboj nic škodlivýho to neni. Např. flash player je na přehrávání internetových animací (jednoduše řečeno), jen si to naistaluj:) Internet explorer to potřebuje někdy taky

depo*
hodnocení

0x
A mimochodem - Mozilla Firefox není HARDWARE, ale SOFTWARE! A toho Flashe se neboj.

kartacek*
hodnocení

0x
www.macromedia.com/ niceho se neboj...jak bylo receno.
dedous*
Díky všem už mě to chodí.
rajen*
JAK JSI TO UDĚLAL, MĚ STAHUJE MODUL TREBARS CELEJ DEN A NIC Z TOHO.NEJDOU MI PREHRÁVAT AVI SOUBORY A MISTO OBRAZKU NEBO REKLAM JSE MI OBJEVUJE¨: STAHNOUT ZASUVNÍ MODUL.jAK NA TO PORAD.jINAK MAM PROGRAM NA ZRÝCHLENI MOZILLI FIREFOX.:P
dedous*
No já nejsem žádnej machr ale tohle nebyl problém.Když sem otevřel FIREFOX a oteviral sem nějakou stránku tak mě to napsalo že si mám nainst.zásuvnej modul,tak sem natu linku kliknul,otevřelo se nový okno a v něm že si mám nainst.Makromedia Flasch 7 tak sem na to kliknul a už to jelo, bylo to nainstalovaný za jednu až dvě minuty.
Od tý doby už to šlape normálně.Nevím jak seš připojenej,jestli přes tel.linku tak to trvá dýl.Já sem přes síť LAN. víc nevím co bych ti poradil.Jo a ten program na mozilu mě mužeš poslat na email.
rajen*
Mě to nenabídne instalaci flash7 zkusim to vyhledat a nainstalovat.Jsem pripojenej na LAN ale mam pomaly net 64/64 to by nemělo vadit.Ten program ti poslu mam ho vytisklej a scenr nemam tak ho vyhledám a pošlu.V případe že by to neslo poslat tak ti napisu adresu kde to najdes.Jinak dík,jdu na to.
derek*
ten program v graficky verzi mate tady : www.studna.cz/3121/FireTune/?PHPSESSID=d3b1e6dced180022bdecdd52b5307dd4 . jinak se to da nastavit i textove v konfiguracich, ale tohle bude asi pro vetsinu jednodussi. pred zasahy se doporucuje udelat zalohu (program taky umi). hodne stesti
rajen*
Posílal jsem to zrychlení firefoxu na mail,kdyby si ho tam neměl tak je to www.owebu.cz (editory,soft) ZRYCHLETE SI FIFEFOX.Jinak už my to pracuje dobře po nainstalovani Mark.Flasch7.Dík za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]