Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikony jako obrázkový prohlížeč

Od: sana odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla jsem otevřít soubor. Zadala jsem ho otevřít v obrázkovém prohlížeči. Vše, co mám na ploše a v nabídce start se mi ukazuje a otevírá v obrazkovém prohlížeči, má i jeho ikonu. Zkoušela jsem to přepsat přes skryté ikony, ale loga na ploše stejně nejsou, dále jsem zkoušela zadat příkaz přes příkazový řádak, ale i příkazový řádek se mi otevírá v obrázkovém souboru, obnovit systém nemohu, protože nemám zadaný obnovovací bod. Jak mám získat zpátky všechny ikony a jejich loga? Na internetu jsem našla radu, jak to udělat ručně, ale když jsem to zkoušela přes skryté ikony, ukáže se základní obrázek dané přípony. Víte, jak?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zdá se, že jste provedla asociaci všech souborů k jednomu programu (možná jenom souborů obrázků a fotek). Napište nám přesný název toho programu, kterému říkáte "obrázkový prohlížeč". Napište, jaké máte Windows (např. Windows 7).

Výrazem "logo"myslíte obrázek ikony nebo její název, který je pod ní? Zdravím!

doplněno 25.02.16 16:33:

babkazov - tazatelka píše, že Obnovení systému nemůže udělat, když nemá bod obnovy.

doplněno 25.02.16 18:39:

sana - našel jsem radu viz odkaz, ale to je to, co jste už asi zkoušela (a snad správně).

magazin.stahuj.centrum.cz/...

hodnocení

0x

Já určitě nebudu ta správná, která může radit, ale já to dělávám tak, že si naklikám bod obnovy a včerejší den od události. Bod obnovy - všechny programy - příslušenství - systémové nástroje - obnovení systému. *jasne*

doplněno 25.02.16 17:03:

Bene, já, naprostý ťulpas, jsem ho vždycky našla. Musí tam být!

Být tam samozřejmě nemusí - pokud je vypnutý.
sana
hodnocení

Ano, žádný nemám. V notebooku mám Windows 7, vše se mi otevírá Windows prohlížeči fotografií. Zkoušela jsem výchozí programy, ale ani přes ně, mi to nešlo vrátit zpátky.

doplněno 25.02.16 18:30:

logem myslím obrázek dané ikony, třeba složka, komunikační programy atd, skoro všechny programy až na vyjímky jako základní instalační programy, těm zůstala stejná ikona

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]