Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení externího disku USB - PC ho nevidí

Od: pojdzer* odpovědí: 4 změna:

koupil jsem si přenosný disk verbatim 160GB abych mohl ukládat soubory a složky a první připojení s pc proběhlo v pořádku(připojení jen USB 2.0 kabelem není nutnýpřídavný zdroj napájení)nakopíroval jsem hned na něj asi 125GB složek a souborů,problém nastal až když jsem ho přpojil podruhé abych to vše ještě zkontroloval .Disk po připojení funguje ale pc mi ani neukáže že jsem něco připojil a ani nenaskočí další jednotka disku prostě jako bych nepřipojil nic ale vstup je v pořádku zkoušel jsem MP3 nevíte co s tím?Prosím o odpověĎ

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to 2,5 nebo 3,5 disk? Prídavné napájení nebo dvojité usb tam je? Zkoušel jsi to s tim?

pojdzer*
hodnocení

Je to 2,5 a USB je2.0 jedno .Zkoušel jsem na ten kabel třeba MP3 a to pc potvrdilo ale když jsem tam vrátil zas disk tak pc nereaguje je to agen.cz/... VERBATIM 2,5"160GB je to ňáka novinka můžeš to zkouknout na int.

Zkus jiné USB aby si ho to trochu osahalo, případně zkus disk v jiném pc. On mohl klidně odejit :)

Nebo jeste koukni do start/nastaveni/ovladaci panely/nastroje pro spravu/sprava pocitace/sprava disku a jestli tam je videt- ukáže se i když by neměl žádný oddíl, případně nenaformátovaný

pojdzer*
hodnocení

dík ale nic tam neni asi opravdu něco na něm odešlo ,zkoušel jsem i jinej kabel a nic ale šťávu z počítače bere tak proč se ten comp neozve:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]